John Marrs: The One - A tökéletes pár - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Disztópia krimi Maxim Kiadó New Adult pszicho-thriller romantikus sci-fi thriller
John Marrs: The One - A tökéletes pár

John Marrs: The One - A tökéletes pár

2021 Disztópia krimi Maxim Kiadó New Adult pszicho-thriller romantikus sci-fi thriller
Rövid leírás:
A netflixes sorozatadaptáció apropójából ismét turnézunk a könyvvel, és nektek ismét lehetőségetek adódik nyerni belőle egy példányt!

Blogturné Részletek

Kiadó: Maxim

Fordító: Ipacs Tibor

Műfaj: disztópia, krimi, new adult, thriller, romantikus, sci-fi

Terjedelem: 416 oldal

Meddig ​mennél el, hogy megtaláld az igazit? Nem kell hozzá más, csak egy egyszerű DNS-teszt. Gyorsan mintát vesz az ember, és már össze is párosítják a DNS-párjával – azzal, aki genetikailag neki rendeltetett. Ezt ígéri egy DNSPárod nevű alkalmazás. Egy évtizeddel ezelőtt egy nagyvállalat bejelentette, hogy megtalálták azt a gént, ami párosítja az embereket a lelki társukkal. Azóta világszerte emberek milliói találták meg a DNS-párjukat. Azonban ennek a felfedezésnek megvannak az árnyoldalai: a teszteredmények miatt számtalan párkapcsolat bomlott fel, és a feje tetejére állították a klasszikus értelemben vett románcot, randevúzást és szerelemet. Öt nagyon különböző ember kap értesítés arról, hogy megtalálták a DNS-párjukat. Mindegyikük hamarosan találkozni fog az igaz szerelmével. De nem mindenki fog „boldogan élni, amíg meg nem hal.” Mert még a lelki társaknak is vannak titkaik. És némelyik bizony sokkolóbb, mint azt bárki sejtené… Ez a lebilincselő regény bemutatja, hogy még a legtökéletesebb felfedezéseknek is lehetnek súlyos következményei.


A netflixes sorozatadaptáció apropójából ismét turnézunk a könyvvel, és nektek ismét lehetőségetek adódik nyerni belőle egy példányt! John Marrs A tökéletes párjában 5 különböző hátterű férfiról és nőről olvashatunk, akik a DNS-párod nevű alkalmazás segítségével találják meg életük szerelmét – azt az embert, akivel összepasszol a DNS-ük. Tarts velünk, ha érdekel, mit gondolunk a könyvről!

Nyereményjáték

Minden állomáson egy-egy anagrammát találtok. A feladatotok mindössze annyi, hogy kitaláljátok, milyen szó rejtőzik bennük a DNS-hez kapcsolódóan. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review