Alessandra Torre - A szellemíró - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Alessandra Torre Arany Pöttyös Könyvmolyképző Kiadó
Alessandra Torre - A szellemíró

Alessandra Torre - A szellemíró

2021 Alessandra Torre Arany Pöttyös Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Kádár Pál

Műfaj:  thriller

Terjedelem: 352 oldal

A végén minden kiderül! Négy évvel ezelőtt hazudtam. Odaálltam a rendőrség, a barátaim és a családom elé, és kitaláltam egy mesét. Életem addigi legjobb történetét. És mindannyian elhitték. Nem lepődtem meg, hiszen a történetek kitalálása tett híressé. Tizenöt bestseller. Több millió rajongó, hírnév és vagyon. Már csak egy történetet kell elmesélnem. Életem legfontosabb történetét, egy megdöbbentő fordulatot, melytől az olvasóim padlót fognak, és levegőért kapkodnak majd. Azt mondják, hogy ami nem öl meg, az megerősít. Nos, ez a történet meg fog ölni. Díjnyertes alkotó szívbe markoló, rejtélyes története, váratlan fordulatokkal. Merülj el a titkaiban!
 



A napokban jelent meg Alessandra Torre lenyűgöző regénye, A szellemíró, aminek a főhőse egy nagyon súlyos titkot cipel.

A turné során a Blogturné Klub résztvevői mesélnek a történetről, és ha szerencsés vagy, meg is nyerheted a regény egy példányát.

Nyereményjáték

A történet főhőse egy rákbetegséggel küzdő író, aki úgy dönt, az utolsó hónapjaiban megírja az élettörténetét. A mostani játékunk során olyan könyvekből találtok idézeteket, amiknek a főhőse vagy halálos betegséggel küzd, vagy író. A feladatotok, hogy a rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott könyv címét. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review