Catherine Leblanc: Megérkezett! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 gyermekirodalom gyermekkönyv Manó Könyvek mesekönyv
Catherine Leblanc: Megérkezett!

Catherine Leblanc: Megérkezett!

2021 gyermekirodalom gyermekkönyv Manó Könyvek mesekönyv
Rövid leírás:
A testvér érkezése a nagytestvérek számára nem mindig egy könnyű időszak. Catherine Leblanc gyönyörűen illusztrált mesekönyve ezt a témát dolgozza fel

Blogturné Részletek





Kiadó: Manó Könyvek

Fordító: Szabó T. Anna - Dragomán Pál

Műfaj: gyerekkönyv

Terjedelem: 32 oldal

Kismackó nagyon izgatott: kistestvére születik! Hamarosan meg kell tanulnia, hogy nem is olyan könnyű nagytestvérnek lenni… Catherine Leblanc író és Eve Tharlet illusztrátor újabb közös könyve, ami a testvéri szeretetről szól, annak minden nehézségét és szépségét bemutatva. Ezt a könyvet is, mintahogy az Akkor is szeretnél? címűt, Szabó T. Anna és fia, Dragomán Pali közös fordításában olvashatjuk.

 


A kistestvér érkezése minden családban hatalmas esemény, de a nagytestvérek számára nem mindig egy könnyű időszak. Catherine Leblanc gyönyörűen illusztrált mesekönyve ezt a témát dolgozza fel, ezzel segítve felkészíteni a gyerekeket, hogy milyen is lesz majd, ha bővül a család. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a Manó Könyvek által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

Mostani játékunk során az egyes állomásokon olyan könyvek fülszövegeit találjátok, amelyekek testvérvárás témáját dolgozzák fel. A feladat az, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található könyv címét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Manó Könyvek által felajánlott példány a könyvből! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 




a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review