Jennifer Probst: Keresd az alkalmat - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Libri kiadó romantikus
Jennifer Probst: Keresd az alkalmat

Jennifer Probst: Keresd az alkalmat

Libri kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Libri kiadó jóvoltából jelent meg Jennifer Probst legújabb sorozatának első kötete, a Keresd az alkalmat. Probst neve ismerősen csenghet azok számára, akik olvasták a Milliárdosfeleségek sorozatát.

Kiadó: Libri
Megjelenés: 2015.
Műfaj: romantikus
Fordította: Babits Péter


A három barátnő, Kate, Kennedy és Arylin párkereső ügynöksége nem csupán a lányok rátermettsége miatt egyre sikeresebb. Kate-nek különleges erő van a birtokában: amikor a szerelem lehetősége ott vibrál két ember közt a levegőben, ő azonnal megérzi. Egy napon beront hozzájuk Slade Montgomery, a kissé indulatos és döbbenetesen jóképű válóperes ügyvéd. A férfi meg akar győződni róla, hogy nem élnek vissza törékeny kishúga hiszékenységével, aki az ügynökség legújabb ügyfele. Kate rögtön az első pillanatban megérzi a jól ismert áramütést - ami kivételesen a saját érzelmeire figyelmezteti. Azonban másképp nem tudja meggyőzni a férfit arról, hogy nem csalók, minthogy felajánlja: megtalálják neki is álmai asszonyát.
Vajon sikerül megtartania a szükséges három lépés távolságot, hogy elvégezze a vállalt feladatot?
Vagy annyi elégedett ügyfél után végre Kate-re is rátalálhat a szerelem?




Nyereményjáték


A Keresd az alkalmat hősnőjének, Kate-nek, saját bevallása szerint akut vígjáték függősége van, s a regényben számos komédiát említenek. Hét állomásos játékunkban hét különböző szórakoztató mozifilm magyar címét kell kitalálnotok a közreadott rövid jellemzések alapján.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)
A blogturné állomásai:
06.27 Kristina blogja
06.28 Angelika blogja
06.29 Szembetűnő
06.30 Deszy könyvajánlója
07.01 Dreamworld
07.02 Insane Life
07.03 CBooks

0 Reviews:

Post Your Review