Julianne Donaldson - Edenbrooke - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Julianne Donaldson - Edenbrooke

Julianne Donaldson - Edenbrooke

Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából a napokban jelenik meg az Edenbrooke című regény, ami az Austen könyvek hangulatát idézi.
Az elkövetkező napokban öt blogger kalauzol el titeket a viktoriánus Angliába, ahol megismerhetitek Marianne történetét.

Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2015.06.16
Műfaj: történelmi romantikus
Fordította: Molnár Edit


Marianne Daventry bármit megtenne, hogy elszökhessen a rémesen unalmas Bathból és udvarlója egyre terhesebbé váló ostromai elől. Nem csoda hát, hogy amikor ikertestvére, Cecily meghívja őt Edenbrooke-ba, a pazar vidéki birtokra, kapva kap az ajánlaton. Marianne arra számít, hogy végre kipihenheti magát és kedvére gyönyörködhet a szeretett angol tájban, miközben testvére Edenbrooke jóképű örökösét igyekszik becserkészni. Ám idővel rájön, hiába a leggondosabb tervezés, bármikor porszem csúszhat a gépezetbe.

Marianne, aki először egy útonállóval keveredik ijesztő összetűzésbe, majd látszólag ártalmatlan flörtbe bonyolódik, képtelen kalandok egész sorát éli át, míg a gyengéd érzelmek és az intrikák végleg átveszik az uralmat az élete fölött. Vajon sikerül megzaboláznia csalfa szívét, vagy hagyja, hogy egy titokzatos idegen levegye a lábáról? Annyi bizonyos, hogy a sors nem egy kellemes nyári vakáció reményében vezeti Marianne-t  Edenbrooke-ba.



Nyereményjáték


A könyv írónője nagy Jane Austen rajongó és ez látszik a könyvön. Nagyon kellemes élményt nyújthat a rajongóknak. Mostani játékunk ezért ehhez kapcsolódik.
Minden állomáson találtok egy idézetet valamelyik Austen könyvből, nektek pedig be kell azonosítanotok, hogy melyik könyvből származik.
Csak a címét várjuk megfejtésnek.
(Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesek jelentkezésére 72 óra áll rendelkezésre a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.)
A blogturné állomásai:
06.16 Insane Life
06.19 Kristina blogja
06.22 CBooks
06.24 Deszy könyvajánlója
06.26 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review