Port Fare sorozat turné - #2 Hihetetlen és #3 Elviselhetetlen - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Maxim Kiadó romantikus
Port Fare sorozat turné - #2 Hihetetlen és #3 Elviselhetetlen

Port Fare sorozat turné - #2 Hihetetlen és #3 Elviselhetetlen

Maxim Kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Maxim Kiadó jelenteti meg Könyvhétre Sherry Gammon: Port Fare trilógiájának harmadik részét Elviselhetetlen címmel. A Blogturné Klub ez alkalommal rendhagyó turnét tart, kicsit felelevenítjük a sorozat második részét is, ami a Hihetetlen címet viseli. Érdemes követni a turné hat állomását, egy példány Elviselhetetlen című könyv kerül kisorsolásra a kiadó felajánlásában.

Maxim Kiadó 2015.
384 oldal
Fordította: Kocsis Anikó
ISBN:9789632615240


A fiatal, jóképű és vicces Booker Gatto nemrég hagyta ott veszélyekkel teli munkáját, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet kezdhessen. Egyetlen dolog hiányzik számára a boldogsághoz: egy igazi társ. De a szerelem elkerüli, és a múlt árnyai még fogva tartják a szívét. De bármennyire is próbálja kizárni az életéből az érzelmeket, nem tudja nem észrevenni a gyönyörű és okos Tesst.

Tess Selleck bujkál. Egy olyan kapcsolatból próbál kilépni, melyben mindennapos a megaláztatás és a szenvedés. Egy erőszakos és durva férfi elől menekül, aki egykor a férje volt. Tess átmenetileg nyugalomra talál Booker mellett, aki napról napra vonzóbb számára, de a bizalmatlansága a férfiakkal szemben óvatosságra inti.
Kétséges, hogy a két megsebzett léleknek van-e közös jövője. Vajon a szerelem és a bizalom segíthet rajtuk, vagy éppen ezek az érzések válnak elviselhetetlenné?






Maxim, 2014. október 23. Dream válogatás
436 oldal
Fordította: Kocsis Anikó
Besorolás: romantikus

Deliah Lopez Dreser családi ügyben száll a ringbe, és ha igaz is, hogy az alma nem esik messze a fájától, a lányt nem érdemes lebecsülni – szélvészként robban be Cole látóterébe, aki nem marad érzéketlen iránta. Persze nem lehet tudni, hogy a csábítás hátterében nem bosszú áll-e – bosszú Lilah fivérének haláláért. Maggie és Seth megtudja az igazságot, ami próbaköve lehet barátságuknak. Most azonban nem egy Dreser lesz az, aki felkavarja Port Fare-t, hanem Cole jóbarátja, Booker. Vajon Booker teljesen rossz úton jár? Ez nem jellemző rá…




Ha megtetszett most nagy kedvezménnyel megrendelheted :
https://www.facebook.com/DreamValogatas/app_137541772984354
Nyereményjáték:
A játékunk most a sorozat első részére vonatkozik, hogy elsősorban azoknak kedvezzünk, akik ismerik a Szerethetetlent és folytatni szeretnék a sorozatot. Az állomásokon szereplő kérdésekre várjuk a választ a Rafflecopter doboz megfelelő sorába! Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére az értesítő e-mailre válaszolni. Sok szerencsét!


a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok:
05.30. Kelly és Lupi olvas
05.31 MFKata gondolatai
06.01 Book Heaven

06.03. Dreamworld
06.05. Kelly és Lupi olvas
06.08. Deszy könyvajánlója 

0 Reviews:

Post Your Review