Cassia Leo: Fekete doboz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
New Adult romantikus WOW Kiadó
Cassia Leo: Fekete doboz

Cassia Leo: Fekete doboz

New Adult romantikus WOW Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Mikki és Crush történetét jelenteti meg hamarosan a WOW Kiadó, melyet a new adult rajongók már repesve várnak. A New York Times és USA Today bestseller listás szerző Cassia Leo: Fekete doboz című könyvében egy megrázó szerelmi történetről olvashattok!
Érdemes követni az öt állomásos blogturnét, a vélemények és érdekességek mellett egy példány nyereménykönyv vár kisorsolásra a kiadó jóvoltából. Sok szerencsét!

WOW Kiadó 2015. könyvhét
ISBN: 9789631223958
Fordította: Molnár Kamilla
304 oldal


Magával ragadó történet, tele titkokkal, rejtélyekkel és meglepő fordulatokkal.
Főszereplői megállíthatatlanul sodródnak egymás felé:
Egy 19 éves lány, aki meghalni indul Los Angelesbe, mert úgy érzi, képtelen tovább megbirkózni a betegségével és a múlt tragikus árnyaival. A családja semmit nem sejt a tervéről.
Egy 21 éves fiú, aki sötét titkokat rejteget. A lelkét nyomasztó terhek mégis szelíddé, szeretettel telivé tették. Keserű gondolatait csodálatos dalokban fogalmazza meg.
A Fekete doboz, amely nemcsak egy különleges dal, hanem egy könyv címe is. Ráadásul tényleg létezik egy fekete doboz, de senki nem tudja, mi van benne, és hol van a kulcs, amelyik nyitja.
Bár nem sejtik, ők hárman nem először találkoznak, de most a sorsuk elkerülhetetlenül, véglegesen összefonódik. Újabb és újabb titkokra derül fény, s a múlt rejtélyei lassan átadják a helyüket az elfogadásnak, a megértésnek... és végül talán a szerelemnek.
 Ha megtetszett, megrendelheted itt:


http://wowkiado.hu/



Játék:

Minden állomáson kiemelt betűk várnak összeolvasásra, melyeket a rafflecopter doboz megfelelő sorába kell írnotok. Egy kis segítséget természetesen adunk a megoldáshoz!Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az értesítő e-mailre.

0 Reviews:

Post Your Review