Marni Bates: Smith Gimi 3-4. - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági LOL könyvek Marni Bates Móra Kiadó
Marni Bates: Smith Gimi 3-4.

Marni Bates: Smith Gimi 3-4.

ifjúsági LOL könyvek Marni Bates Móra Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

„Forest Grove olyan helység Oregon államban, ahol mindenki úgy fest, mint egy vámpír. (...) A Smith gimiben (...) mindenki tudja rólad, mit tettél tavaly nyáron, mivel valószínűleg ott volt veled - és ha ő nem, legalábbis ismert valakit, aki igen.”
– Marni Bates: Itt a vége, lúzer véle!

Újabb zsongítóan őrületes kalandok menőkkel és kockákkal az élet és szerelem útvesztőiben....

Kiadó: Móra
Fordította: Kulcsár Júlia
ISBN: 9789631199499
Műfaj: ifjúsági
312 oldal, puhatáblás

Nincs olyan szitu, amit Chelsea Halloway ne tudna megoldani! Elvált szülők? Nem probléma. Az expasija belezúgott a gimi legbénább csajába? Csak idő kérdése, és észre téríti a srácot. De azzal még a rettegve bálványozott Menő-királynő sem tud mit kezdeni, hogy a szülei egy évre Kambodzsába (!) küldik tanulni, egy rakás stréber fősulis közé. A társai hígagyú libának tartják, ráadásul a tanára egy drogbáró fogságába kerül. Most Chelsea-re vár, hogy megszervezze a mentőakciót, és kimenekítse a csoportot az országból − lehetőleg élve. Még azt az idegesítő(en szexi és szuperokos) Houstont is, aki az okoskodásával az őrületbe kergeti…

Kiadó: Móra
Fordította: Béresi Csilla
ISBN: 9789631199505
Műfaj: ifjúsági
344 oldal, puhatáblás

Áll a bál a Smith gimiben! Az egész suli bezsongva várja a tavaszi bulit, három diáknak viszont olyan fordulatot hozhat ez az este, amire egyáltalán nem készült fel… Melanie a csajkódex miatt nem mer járni a barátnője, Mackenzie öccsével. A lúzer Isobelt az egyik legszexibb srác valamilyen rejtélyes okból randira hívja. A lányt már ettől is épp eléggé kitöri a frász, hát még attól, hogy a kamu kapcsolat Spencerrel esetleg valódira fordulhat. Corey álmában sem gondolta, hogy egy rocksztárral járni ennyire bonyolult. Vajon elég erős a szerelmük Timmel, hogy megküzdjenek a folytonos médiacirkusszal, na meg a melegellenes tüntetőkkel, akik próbálják kitiltani őket a buliból? Lehet, hogy ez a bál mégsem lesz mindenkinek leányálom?

A szerzőről

Karrierjét meghatározó önéletrajzi regényét, a Marnit 19 évesen írta, ezzel azonmód a kritikusok figyelmének középpontjába került. A KTeen könyvkiadónál jelent meg első fiktív történeten alapuló regénye - Segítség, youtube-sztár lettem -, amely a magyar mellett spanyol és francia nyelven is olvasható. A kötet sikerén felbuzdulva a Disney Channel nevű televíziós csatorna megvásárolta a megfilmesítési jogokat, így a történetből hamarosan mozifilm készülhet. Marninak azóta további négy könyve jelent meg, amelyek magyarul is olvashatók: Rocksztárt kaptam karácsonyra, Láthatósági mellény lúzereknek, Menő-riadó Kambodzsában és Itt a vége, lúzer véle! Marni Bates szabadidejében romantikus regényeket olvas, görkorcsolyázik, televíziót néz és nyilvános tereken - nagyon hangosan és hamisan - énekel.



Nyereményjáték

A gimis évek tagadhatatlanul mély nyomot hagynak mindenki életében, nem is csoda hát, hogy annyi film és sorozat szól azokról a tini próbáló évekről. Mostani játékunkban ezek közül szeretnénk néhány híres darabot felidézni. A feladatotok nem más, mint hogy a főszereplő színészek és színésznők képei alapján kitaláljátok, mi azoknak a filmeknek avagy tv-sorozatoknak a címe, amelyben az ő középiskolai kalandjaiknak lehetünk tanúi.

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyerteseknek 72 órán belül válaszolniuk kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:

07.02. - Angelika blogja
07.05. - Kelly & Lupi olvas
07.08. - Dreamworld
07.11. - Angelika blogja
07.14. - Kelly & Lupi olvas
07.17. - Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review