Sabrina Jeffries: Egy hölgy sosem enged - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 General Press Halstead Hall bajkeverői romantikus Sabrina Jeffries történelmi romantikus
Sabrina Jeffries: Egy hölgy sosem enged

Sabrina Jeffries: Egy hölgy sosem enged

2015 General Press Halstead Hall bajkeverői romantikus Sabrina Jeffries történelmi romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A General Press Kiadó izgalmas és szenvedélyes történelmi romantikus sorozatokkal látja el a magyar olvasók táborát. Ezúttal pedig sokak kedvenc sorozatának legújabb része kerül a könyvesboltok polcaira. Sabrina Jeffries: Egy hölgy sosem enged című könyvét a Blogturné Klub öt bloggere népszerűsíti olvasóik körében. Tartsatok velünk!

Kiadó: General Press Kiadó
ISBN: 9789636437589 
Oldalszám: 336 oldal
Fordította: Hajnal Gabriella

Fülszöveg:
Celia Sharpe-nak férjet kell találni, méghozzá azonnal, ha nem akarja elveszíteni az örökségét. Kiszemel hát magának három vőlegényjelöltet: mindnyájan magas rangú, előkelő férfiak. Mivel nincs ideje a szerelembe eséssel bajlódni, úgy dönt, a legjobb lesz, ha az elhatározását tényekre alapozza, ezért felbérli a családja alkalmazásában álló, bosszantó, ámde igencsak jóképű magánnyomozót, Jackson Pintert, hogy derítsen ki a három férfiról mindent, amit csak lehet.
Jackson már régóta vonzódik Celiához, így semmi ösztönzést nem érez arra, hogy segítsen neki férjet találni. Ahogy a két fiatal a közös munkának köszönhetően egyre több időt tölt együtt, fellángol köztük a szenvedély, és amikor a lány élete veszélybe kerül, Jackson rájön, hogy valójában egyvalamit akar igazán: megvédeni Celiát...immár férjeként.
Sabrina Jeffries Halstead Hall bajkeverői sorozatának záró kötetében két erős akarat feszül egymásnak, hogy aztán a szerelemben és szenvedélyben feloldódva egyesüljenek.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Az 5 állomáson egy-egy jelentet találtok majd a sorozat részeiből. A főszereplők neveit eltüntettük, hogy érdekesebb legyen a játék. Nektek az lesz a dolgotok, hogy megírjátok, melyik könyvben játszódik a jelenet, és mely főszereplő párosunk között. Tehát, egy címet és két nevet kérünk megfejtésnek minden állomáson. A helyes megfejtők között kisorsolunk három példány az Egy hölgy sosem enged c. könyvből.

a Rafflecopter giveaway


A turné állomásai
06. 11. Kristina blogja
06. 13. Angelika blogja
06. 15. Szembetűnő
06. 19. Insane Life

0 Reviews:

Post Your Review