Karen Hawkins: Olthatatlan szenvedély - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
General Press történelmi romantikus
Karen Hawkins: Olthatatlan szenvedély

Karen Hawkins: Olthatatlan szenvedély

General Press történelmi romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Az Olthatatlan szevedély című könyv a General Press kiadásában jelent meg, a kötet a Hurts amulett sorozat második része. A színésznő és kapitány múltba nyúló szerelme ismét kalandokba sodorja őket, ha kíváncsiak vagytok ti is, tartasatok velünk a négy állomásos turnén!

Kiadó: General Press
Megjelenés: 2015.
Műfaj: történelmi romantikus
Fordította: Stier Ágnes


A gyönyörű színésznő, Marcail Beauchamp hírneve és számtalan csodálója ellenére sem tudta elfelejteni William Hurst kapitányt, a férfit, akit egykor teljes szívéből szeretett… majd elveszített. Egy rejtélyes zsaroló most arra kényszeríti, hogy lopjon el egy ősi egyiptomi ónixdobozt a kapitánytól. Williamet teljesen váratlanul éri, amikor egyik este a kabinjában találja Marcailt, aki csábítóbb, mint valaha. Ám amikor a nő elkábítja, és ellopja tőle a műtárgyat, éktelen haragra gerjed. Üldözőbe veszi Marcailt, de mire utoléri, addigra a doboz már gazdát cserél. A megbánással és haraggal teli egykori szerelmeseknek együtt kell működniük, hogy visszaszerezzék az ónixdobozt, és leleplezzék a titokzatos zsarolót. Ezzel kezdetét veszi a hajsza, amely rég eltemetett emlékeket hoz felszínre, és felizzítja a szenvedély tüzét…

Karen Hawkins (Kincsvadászok) izgalmas és érzéki regényében tovább folytatódik a Hurst testvérek, valamint a titokzatos családi amulett története.



Nyereményjáték


Az Olthatatlan szenvedély egyik főhőse, William Hurst hajóskapitány, élete pedig a tenger és a hajózás élteti. Egyedül a bájos színésznő, Marcalli képes igazán elcsábítani.
Mostani nyereményjáték folyamán híres hajókat kell kitalálnotok, amiben segítségetekre lesz egy kép, valamint elsüllyedésük dátuma. Mindegyik hajó amit megtaláltok a különböző blogturné állomásokon, valami miatt történelmi jelentősíégű.


(Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.)
A blogturné állomásai:
06.28. - Kristina blogja
06.30. - Angelika blogja
07.02. - Deszy könyvajánlója
07.04. - Insane Life

0 Reviews:

Post Your Review