Angyalosy Eszter, Baranyai Ákos - Wonderland - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Bookline Könyvek Magyar szerző realista zene
Angyalosy Eszter, Baranyai Ákos - Wonderland

Angyalosy Eszter, Baranyai Ákos - Wonderland

Bookline Könyvek Magyar szerző realista zene
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Angyalosy Eszter -Baranyai Ákos: Wonderland

Fülszöveg:

Ádám már gyerekként arról álmodozott, hogy egyszer híres rocksztár lesz. De ahhoz, hogy ez valóra válhasson, előbb meg kellett ismernie Dogit. Miután egymás mellé keverednek a suli udvarán, a két fiú hamar rájön: nemcsak a zene iránti rajongás közös bennük, de személyiségük is kiegészíti egymást. Ádám érzékeny és kreatív, míg Dogi vérbeli showman, aki épp eléggé gátlástalan ahhoz, hogy elérje, amit akar.
A két barát összehoz egy amatőr zenekart, amely néhány klubkoncert után igazi közönségkedvenccé válik. A sikerrel együtt persze a jóakarók, az irigyek, a mentorjelöltek és a nagy riválisok is feltűnnek az életükben, így miközben Dogiék a budapesti klubokból feljutnak a legnépszerűbb fesztiválok nagyszínpadaira, a barátságuk is komoly szakítópróba elé kerül. Vajon megéri mindent feladni egy álomért? Ádámnak döntenie kell, mi az, ami igazán fontos a számára. De bárhogy is dönt, onnan már nincs visszaút

A Wonderland a 2000-es évek elejének underground zenei világában játszódó történet. Generációs regény szenvedélyről, barátságról, szerelemről és árulásról. Sok zenével.
A Wonderland ugyanakkor több mint egy könyv. A regényben szereplő zenekar slágerét, a What do you really wanna sayt a Petőfi Rádió játssza, a dalhoz készült videoklip pedig már látható a YouTube-on.
Angyalosy Eszter kulturális antropológusként szerzett doktori fokozatot, a populáris irodalom az egyik szakterülete. Szerkesztőként számos hazai sikerkönyv szerzőjének munkáját segítette.
Baranyai Ákos, a.k.a. DJ Future, az Irie Maffia kultzenekar oszlopos tagja, de DJ-ként önállóan is gyakran fellép. Partysorozatot szervez, alapító tagja és menedzsere a Bupino nevű underground rapformációnak.

Oldalszám: 308
Kiadó: Bookline könyvek
ISBN: 9789633106297
Várható megjelenés: 2015.06.01A Bookline könyvek jóvoltából jelenik meg Angyalosy Eszter és Baranyai Ákos könyve, a Wonderland, Ádám és Dogi története barátságról, szerelemről, árulásról és arról, hogy két fiatal hogyan képes valóra váltani a gyerekkori álmait.
2015. június 2 és 6 között a Blogturné Klub 3 bloggere teszi közzé a véleményét a könyvről és érdemes követni a turnét, hiszen ahogyan az már lenni szokott, nyerhettek is!


Nyereményjáték

A játékunk megfejtéséhez jó megfigyelőképességre lesz szükségetek. A könyvhöz készült egy videóklipp, ezt kellene figyelmesen megnéznetek és válaszolni a blogokon feltett kérdésekre. Mind a három kérdésre helyesen kell válaszolnotok, hogy részt vehessetek a sorsoláson!


Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway


A turnéban részt vevő blogok:
06.02. Zakkant olvas
06.04. Media Addict
06.06. Kelly & Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review