Jennifer L. Armentrout: Opposition - Ellenállás - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Jennifer L. Armentrout: Opposition - Ellenállás

Jennifer L. Armentrout: Opposition - Ellenállás

Fantasy Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából a Luxen sorozat befejező kötete, az Opposition - Ellenállás. Végre megtudhatjuk mi lesz Katy és Daemon sorsa. Vajon elég erős a szerelmük ahhoz, hogy minden fájdalmon és nehézségen túljussanak?

Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2015.06.04
Műfaj: romantikus, fantasy
Fordította: Miks-Rédai Viktória

Katy tudja, hogy a luxenek érkezésének éjszakáján a világ megváltozott.
Nem hiszi, hogy Daemon örömmel fogadja a saját fajtáját, hiszen a luxenek azzal fenyegetőznek, hogy minden embert és hibridet kiirtanak a Földön. Azonban a jó és rossz közötti választóvonal elmosódott, a szerelem pedig könnyen a végzetévé – mindannyiuk végzetévé – válhat.
Daemon mindent megtesz, hogy megmentse, akit szeret – akkor is, ha ez egyenlő az árulással.
Egy valószerűtlen ellenséggel kell társulniuk, hogy esélyük legyen túlélni az inváziót. Azonban amikor már lehetetlen eldönteni, ki van mellettük és ki ellenük, a világ összeomlik körülöttük. Talán fel kell áldozniuk mindent, a legdrágább kincsüket is, hogy a barátaik és az emberiség fennmaradását biztosíthassák…

A Földön háború dúl. És akármi lesz a vége, az életben maradottak számára a jövőben minden megváltozik.



Nyereményjáték

A mostani turnéban rendhagyó módon nem egy, hanem két játékban vehettek részt. Mivel ez egy sorozat zárókötete, ezért ismeritek már a történetet, világot és a karaktereket.
Első játékban idézetek alapján kell kitalálnotok, melyik könyvből származik a részlet és beírni a Rafflecopterbe. (Az idézetes játékban résztvevők között két nyertest sorsolunk ki.)
Második játék már nehezebb. No, de ne ijedjetek meg! - A feladatotok, hogy fanartot vagy valami a könyvhöz kapcsolható alkotást küldjetek el nekünk a Rafflecopteren keresztül vagy emailben (blogturneklub kukac gmail.com - tárgy: Daemon invázió ) Ez lehet rajz, festmény, digitális vagy kézi, kollázs, varrt, újságkivágás, videó, kedvenc idézet kreatív felhasználása stb. Magyarán bármi, csak a fantáziátokat engedjétek szárnyallni! (A játékban egy nyertest sorsolunk ki. Kész műveket feltöltjük a Facebookra, egy mappában összegyűjtjük őket. Határidő: Június 5. éjfél )

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:
05.23. - Media Addict
05.27. - Angelika blogja
05.29. - Kelly Lupi olvas
06.04. - Insane Life

A kreatív játék résztvevőinek alkotásai:

Szűcs Viktória
Ács Alexandra
Farkas Kíra


Bencze Loretta


Murvai Mariann
Hosszú Ivett


     Turbucz Viktória

Kosztik Gabriella
Sukta Bernadett
Irányi Dóra
Kátai Veronika (1. kép) 
Kátai Veronika (2. kép)
Kosztik Andrea 
Instagram - csalavivi
Tóth Meli



0 Reviews:

Post Your Review