Papp Diána - Jóságszalon - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Bookline Könyvek kortárs Papp Diána romantikus
Papp Diána - Jóságszalon

Papp Diána - Jóságszalon

Bookline Könyvek kortárs Papp Diána romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Bookline Könyvek jóvoltából 3 blogger végigkövette Lili történetét, aki a különleges Jóságszalonhoz fordul tanácsért, amikor a szerelmi életében összecsapnak a hullámok. Tarts velünk a turnén, és tudj meg többet Papp Diána a Jóságszalon című könyvről, ami egy nő útkereséséről szól, akiben van annyi bátorság, hogy a feje tetejére állítsa az életét és elinduljon a boldogsága felé. A turné végén, ahogy az lenni szokott meg is nyerheted a könyv 3 példányát, nem kérünk boszorkányságot, de értened kell egy kicsit a tarot kártyákhoz, mint a regény egyik szereplőjének.


Papp Diána: Jóságszalon 
Bookline Könyvek, 2014            
224 oldal
Kötés: karton
ISBN: 9789633105412

 Fülszöveg:

Lili még főiskolás évei alatt ismerte meg a nála jóval idősebb Pétert, aki tapasztalatával, kifinomult ízlésével és befolyásos barátaival rögtön lenyűgözte a lányt. A tanár-diák barátságból előbb szerelem, majd összeköltözés lett, így az álompár látszólag a tehetősek gondtalan és irigylésre méltó életét éli egy budai villában. Lili számára azonban az aranykalitka valóságos börtön, ahonnan alkalmi kalandokba bonyolódva próbál szabadulni. Szeretetéhsége egy sármos fitneszedző karjaiba űzi, de a félrelépésnek váratlanul híre megy, küszöbön a botrány, egy bosszúszomjas zsaroló is feltűnik, Lili pedig úgy dönt, elmenekül eddigi életéből, és tanácsért a Jóságszalonhoz fordul…
Papp Diána, a nagy sikerű Bodza bisztró, Téli fagyi, Kerek perec és Szerdán habcsók után egy olyan harmincas nő kapcsolati válságáról írt elgondolkodtató, mégis könnyed humorú regényt, akinek látszólag mindent megadott az élet, és aki ennek ellenére a rázósabb utat választja. Gazdagság helyett szerelmet, biztonság helyett kalandot, megalkuvás helyett önmegvalósítást.

Nyereményjáték:

Nem kérünk boszorkányságot, de értened kell egy kicsit a tarot kártyákhoz, mint a regény egyik szereplőjének, Annamarinak. Ő vezeti a Jóságszalon nevű helyet, ahová Lili vetődik, amikor élete fordulóponthoz érkezik. Annamari ért a tarothoz, és kártyákból jósol. A te feladatod az lesz, hogy felismerd a blogokon látható kártyák MAGYAR megfelelőjét és megnevezését, és beírd a Rafflecopter doboz megfelelő helyére. Ha szerencséd van, és helyesen megnevezed a kártyákat, akkor neked is van esélyed megnyerni a Bookline Könyvek által felajánlott könyv egyik példányát.



a Rafflecopter giveaway


A turnéban résztvevő bloggerek:
06.16. Kelly és Lupi olvas
06.18.Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review