Mindee Arnett: A Rémálom-ügy - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
A Rémálom-ügy Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Mindee Arnett: A Rémálom-ügy

Mindee Arnett: A Rémálom-ügy

A Rémálom-ügy Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Porka világa nem azért érdekes, mert emberek ablakán mászik be, beférkőzik az álmaikba, és a rémálmaikból táplálkozik. Hanem mert egy ilyen alkalommal valami egészen szokatlan történik vele, egy gyilkosság szemtanúja lesz. Senki sem szereti a rémálmokat, de ezúttal nem kell félnetek, végig ébren leszünk. Ezen a hat állomásos turnén megismerhetitek milyen egy Rémálom világában élni.
Lépj be velünk a rémálmok világába, kövesd a blogturnét, és nyerj!


Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 344
Fordító: Mesterházy Mónika
ISBN: 9789633992982

A tizenhat éves Porka Evergím késő éjjel betör egy házba, de nem azért, mintha bűnöző volna. Nem: Porka egy Rémálom.
Szó szerint.
Nem elég baj, hogy ő az egyetlen Rémálom az Akkordél Akadémián, a mágusfajták bentlakásos iskolájában, és kénytelen hírhedt anyja árnyékában élni, de mikor betör Eli Bookerék házába, minden sokkal bonyolultabbá válik. Eli nagyon jóképű, ezért a mellkására ülni és az álmaiba hatolni már nem is lehetne kínosabb.
Pedig az lesz.
Eli egy gyilkosságról álmodik. A helyszín az Akkordél.
Nem sokkal később az álom valóra válik. Porkának most már követnie kell a nyomokat – részint Eli álmain belül, részint odakint –, hogy megállítsa a gyilkost, mielőtt további embereket ölne meg. És mielőtt az illető rájönne, miben sántikál Porka, és kiválasztaná soron következő áldozatául…
http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/mindee-arnett-the-nightmare-affair-a-remalom-ugy-akkordel-akademia-1-6997http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/6997_remalomugy.pdf






Nyereményjáték 


Porka számára fontosak az álmok, hiszen abból táplálkozik. Mivel főhősünk egy Rémálom, most mi is azokat keressük. Minden blogon találtok egy képet a leggyakoribb rémálmokkal, és ki kell találnotok, mi lehet az. Aztán már nincs más dolgotok, csak beírni a helyes megfejtést a rafflecopter megfelelő sorába, és máris esélyetek van megnyerni a könyv egy példányát.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre tud postázni. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

A turné állomásai 


06/17 Always Love A Wild Book
06/19 Dreamworld
06/21 Deszy könyvajánlója
06/23 Kelly & Lupi olvas
06/25 Bibliotheca Fummie
06/27 Media Addict


0 Reviews:

Post Your Review