Colleen Hoover - Reményvesztett - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Colleen Hoover - Reményvesztett

Colleen Hoover - Reményvesztett

Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Colleen Hoover legújabb regénye, a Losing Hope - Reményvesztett, mely a Reménytelen című sorozat második része. Ennek örömére a Blogturné Klub hét bloggere bemutatja a Reménytelenből már jól ismert történetet, ezúttal Holder szemszögéből.

2015. június 18-tól minden másnap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789633993965
Oldalszám: 379 oldal
Fordító: Sándor Alexa

Colleen Hoover, New York Times sikerlistás szerző valósággal megbabonázta olvasóit a Hopeless-szel. A történet egy hányatott sorsú lányról, Skyról szól, aki összetalálkozik rég elvesztett gyermekkori barátjával, Dean Holderrel. A fiú segít a sokkoló családi múlt feltárásában, így Sky végre elcsitíthatja magában a mély sebet hagyó emlékeket és érzéseket.
A Hopeless Sky szemszögéből mutatta be az eseményeket, a Losing Hope pedig bepillantást enged Dean Holder történetébe, akit régóta kísért a kislány elvesztése. Úgy érzi, kudarcot vallott, amiért nem tudta őt megmenteni. Holder életét beárnyékolja a megbánás és a bűntudat. Sohasem hagyott fel Sky keresésével, mert úgy érzi: ha megtalálná, tovább tudna lépni végre. Arra viszont nem számított, hogy a találkozás pillanata még kínzóbb fájdalmat hoz.
Holder a Losing Hope-ban meséli el, hogy a tizenhárom évvel korábbi események miként hatottak az ő és családja életére, s hogyan lett magányos küldetés számára a lány megmentése. A végleges gyógyulást azonban csak a Sky iránt érzett szerelem hozhatja el…


http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7024_remenyvesztett.pdfhttp://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/colleen-hoover-losing-hope-remenyvesztett-7024




Nyereményjáték


Mostani játékunk során egy kis nyomozásra invitálunk benneteket. Ha ismeritek Sky és Holder történetét, nagyon könnyű dolgotok lesz, ugyanis nincs más feladatotok, mint a srác bőrébe bújva, Hope nyomába eredni társasjátékunk segítségével.

Feladat:
1) A közös blogon lévő bejegyzésben (http://www.blogturneklub.com/2015/06/colleen-hoover-remenyvesztett.html) megtaláljátok a társasjáték szabályzatát, valamint a különféle jelmagyarázatokat. Olvassátok át figyelmesen, utatok során jól jöhetnek az instrukciók.
2) Minden állomáson kaptok egy kérdést, valamint két választ. Döntsétek el, szerintetek melyik a helyes, és lépjetek előre annyit, ahányas számot láttok a válasz mellett. Továbbá az általatok helyesnek vélt megoldást/szót írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
3) Ha ráléptek egy ábrára, kövessétek a közös blogon olvasható instrukciókat!
4) A játék végén írjátok be a rafflecopter doboz erre kijelölt sorába, ide-oda lépegetés után, melyik mezőre lyukadtatok ki. Ez lesz a főmegfejtés, így több pontot is ér majd mint a többi.
5) Fontos, hogy MINDEN feladatot teljesítsetek, ugyanis csak ekkor nyílik esélyetek megnyerni a kiadó által felajánlott 3 db Reményvesztett példány egyikét.
6) Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.


Játékszabály a mezőkhöz


2. mező: lépj vissza egyet
4. mező: Az ablakon keresztül levágtad az utat, lépj előre 3 mezőt.
8. mező: Megálltál sütizni, büntetésből lépj vissza 2 mezőt.
9. mező: A víz felfrissített, most már újult erővel tudsz nekivágni a keresésnek, lépj előre 3 mezőt.
11. mező: A csokiban lévő cukor (kis mennyiségben) energiával lát el, lépj előre 1 mezőt.
14. mező: Megálltál tetováltatni, lépj vissza 4 mezőt
16. mező: Leültél olvasni, lépj vissza 1 mezőt.
18. mező: Válaszút elé kerültél. Nem tudod eldönteni, hogy a lány, akivel az imént találkoztál Hope volt vagy sem; hogy nyugodtan átgondolhasd, lépj vissza a start mezőre.


nagyobb méretért katt a képre




A turné állomásai

06/18 Kelly & Lupi olvas - Idézetek
06/20 Deszy könyvajánlója - Részlet
06/22 Angelika blogja - Playlist
06/24 Kristina blogja
06/26 MFKata gondolatai
06.29. - Dreamworld
06.30. - Media Addict

0 Reviews:

Post Your Review