Németh Eszter - Kötéltánc - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 blogregény ifjúsági Kötéltánc Móra Kiadó Németh Eszter
Németh Eszter - Kötéltánc

Németh Eszter - Kötéltánc

2015 blogregény ifjúsági Kötéltánc Móra Kiadó Németh Eszter
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

“Ez a könyv épp annyira szól rólunk is, mint a főszereplő lányról, Liáról. Aki se nem angyal, se nem ördög. Csak egy lány: kötéltáncos.” - Ismerd meg a Blogturné Klub 3 bloggere segítségével Németh Eszter Kötéltánc című regényének főhősét Liát, a kamaszt, aki titkos naplójában meséli el a vele megtörtént dolgokat. A Móra Kiadó megdöbbentően őszinte regénye minden fiatalnak és az őket nevelő szülőknek, pedagógusoknak is tartogat rengeteg tanulságot.

A turné végén, ahogy az lenni szokott, lehetőséged van megnyerni Németh Eszter Kötéltánc című könyvét. Tarts velünk, ismerd meg a 17 éves Lia érzéseit, életét, ami rengeteg elgondolkoznivalót tartalmaz mindenki számára.

Szerző: Németh Eszter
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 240
Kötés: puha kötés
ISBN: 9789631199338

Fülszöveg:

Konrád Lia tizenhét éves vidéki lány. A fullasztó kisvárosi környezetben hiába keresi az egyensúlyt két élet, két fiú, de legfőképp a külvilág és saját elvárásai között. Torz tükörben látja önmagát, titkos blogjában vall arról, hogyan hagyják cserben egymás után szülei és barátai…
Németh Eszter blogregényében megdöbbentő hitelességgel mutatja be az 1995 után született digitális generáció útkeresését.
"Mindig lenyűgözött a kötéltáncosok látványa. Levegőt is alig mertem venni, mintha én egyensúlyoztam volna a kötélen. Aztán egyszer láttam egy kötéltáncost leesni. És egy villanásra kiült a nézők arcára az, amit nyíltan nem vallottak volna be: énjük egy darabkája titkon erre a zuhanásra várt. Hasonló élményt élhet át, aki elolvassa ezt a regényt. Lesznek pillanatok, amikor azt kívánjuk, bárcsak… És a végén, amikor elszégyelljük magunkat, rádöbbenünk, hogy ez a könyv épp annyira szól rólunk is, mint a főszereplő lányról, Liáról. Aki se nem angyal, se nem ördög. Csak egy lány: kötéltáncos." - Pacskovszky Zsolt író, műfordító, a Szabadesés szerzője

OLVASS BELE A KÖNYVBE ITT! 
ITT BESZEREZHETED A KÖNYVET!




Nyereményjáték

A könyv fontos témákat érint, olyanokat, amikről nem árt tájékozódni. A regény ebben is segítséget nyújt, és most ezt igyekszünk mi is megtenni!

A szokásos játék ezúttal elmarad, de a könyvből 2 példányt is megnyerhettek. A feladat a következő: a rafflecopter dobozban látott szervezetek Facebook oldalának felkeresése,- Ők mind segíthetnek a családon belüli erőszakot átélőkön, vagy olyan nőkön/lányokon, akiket a párkapcsolatuk során bántalmazás ér/ért. Fontosnak tartjuk, hogy tájékozódjatok, ha netán bajba kerülnétek, vagy valamely ismerősötök, akkor tudjátok, hogy hol kaphattok segítséget. Ne feledd! A segítségkérés életet menthet!


Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


A turnéban résztvevő bloggerek

a Rafflecopter giveaway

06.22. Media Addict
06. 28 Kelly és Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review