Tiffany Reisz: A szent - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaeum Kiadó erotikus felnőtt regény romantikus Tiffany Reisz
Tiffany Reisz: A szent

Tiffany Reisz: A szent

Athenaeum Kiadó erotikus felnőtt regény romantikus Tiffany Reisz
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

„… sokak szerint az erotikus könyv egyenlő azzal, hogy egy romantikus regényben sok szex van. De nem egyenlő. (…) A romantika nem más, mint szex és szerelem. Az erotika szex és félelem.”
– Tiffany Reisz: A szirén

Az Eredendő Bűnösök sorozat tovább folytatódik az Ártatlanság éveinek köteteivel...

Kiadó: Athenaeum
Fordította: Szilágyiné Márton Andrea
ISBN: 9789632934358
Műfaj: erotikus

Eleanor Schreiber egy zavarodott, zabolátlan tizenéves lány, aki megesküszik, hogy soha többé nem lép templomba. A lázadó tini azonban találkozik Stearns atyával, aki örökre megváltoztatja az életét. Már semmi nem állhat annak útjába, hogy az legyen, amit a sorsa diktál neki: Nora Sutherlin, az ismert erotikus regényíró, egyben Manhattan legismertebb dominája…

Vélemények

”Ezzel a sorozattal sosem unatkozok...” - Angelika blogja

Nyereményjáték

Játékunk ismét a Nora Sutherlin életében oly fontos szerepet betöltő férfiak körül forog, ám ezúttal csavarintottunk kicsit a feladványon. Monogramjuk alapján a férfi szereplők vezeték neveit várjuk megfejtésként, segítség gyanánt pedig a kis vonalak arról árulkodnak, hány karakterrel kell kipótolnotok a megadott kezdőbetűt.

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyerteseknek 72 órán belül válaszolniuk kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:

06.01. - Angelika blogja
06.03. - Függővég
06.05. - CBooks
06.07. - Kelly & Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review