Kim Karr: Kötődés - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
erotikus felnőtt Kim Karr romantikus WOW Kiadó
Kim Karr: Kötődés

Kim Karr: Kötődés

erotikus felnőtt Kim Karr romantikus WOW Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A sorozat különös történettel indul, tele fájdalmasan felkavaró és lüktetőn izgalmas dallamokkal, akárcsak az a kétarcú zenei világ, amelynek kulisszái mögé bepillanthat az olvasó.

Kiadó: Wow
Fordította: Dudás Éva
ISBN: 9789631219968
Műfaj: erotikus jelenkori romantikus
352 oldal, puhatáblás

Dahlia London lelkét apró darabokra törte egy kegyetlen tragédia. Úgy érzi, a szerelmével együtt a boldogságtól is búcsút kellett vennie. Örökre. Hiába telnek az évek, a szomorúságot nem tudja maga mögött hagyni. Ám amikor megbízzák, hogy készítsen interjút River Wilde-dal, a The Wilde Ones zenekar frontemberével, akiért egy régi, véletlen találkozásuk óta titkon rajong, mindketten lángra gyúlnak. Minél több időt töltenek együtt, annál jobban elmélyül a kapcsolatuk. Dahlia végre elhiszi, hogy megtalálta a lelki társát. A gyász és a folyton kísértő múlt azonban ismét a felszínre tör. Vajon elkezdődhet-e így kettejük közös jövője? Vagy az élet még tartogat elképzelhetetlen fordulatokat?

A szerző

Kim Karr író, zenekedvelő, könyvimádó, filmfanatikus, feleség és négy gyermek édesanyja. Sokszor visel kalapot. Rajong a filmekért, és nemcsak írni imád, de olvasni is. Az első regényébe 12 évesen vágott bele. A kreativitása a zenéből táplálkozik, kedvenc zenekara a Maroon 5. Hisz a lelki társakban, a rokonlelkekben, az igaz barátságokban, és a boldogan-éltek-míg-meg-nem-haltakban.

A könyv


"Álmodj, mintha örökké élnél, és élj úgy, mintha ma meghalnál."

Nyereményjáték

A Kötődés férfi főhőse, River Wilde, egy rockzenekar vezető gitárosa, s ez adta az ihletet a mostani játékhoz. Minden állomáson közreadjuk egy-egy híres gitáros képét, akiről az együttes neve minden bizonnyal rögtön eszetekbe fog jutni. Ám mi a zenész teljes nevére lennénk kíváncsiak. Segítségül még azt is eláruljuk, hogy mindegyikük zenéje szerepel a regényhez készült playlisten.

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyerteseknek 72 órán belül válaszolniuk kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai:

06.07. - Angelika blogja
06.10. - Insane Life
06.13. - Deszy könyvajánlója
06.16. - Kelly & Lupi olvas
06.19. - CBooks

0 Reviews:

Post Your Review