Serena Valentino: Bezárt szív - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Fantasy Manó Könyvek Serena Valentino
Serena Valentino: Bezárt szív

Serena Valentino: Bezárt szív

2024 Fantasy Manó Könyvek Serena Valentino
Rövid leírás:
A Manó Könyvek jóvoltából hazánkban is megjelent Serena Valentino Gonosztevők c. sorozatának nyolcadik része, a Bezárt szív.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Manó Könyvek

Fordító:  Halmai Gergely

Műfaj:  fantasy

Terjedelem: 256 oldal

Fülszöveg:

Ismerős ​a mese: adott egy kedves és gyönyörű fiatal lány, aki édesanyját gyászolja; egy odaadó apa, aki mindent megtesz, hogy visszahozza az anyai szeretetet a lánya életébe. És egy önző, kegyetlen asszony, aki beférkőzik a családba: a jéghideg szívű, könyörtelen mostoha, aki az új férje halála után szolgasorba taszítja a lányt a saját házában.
De ki ez a gonosz mostohaanya, a ház rideg asszonya? Mitől vált ilyen érzéketlenné, hogy még egy gyászoló gyermek mellett is csak az érdekli, hogy vagyont és hatalmat szerezzen magának s otromba leányainak? A végzetes bál, az üvegcipellő és a herceg eljövetele előtt bizony volt egy másik történet is, mely szerelemről, veszteségről, reményről és összetört álmokról szólt: Lady Tremaine története.
Néha a legkönyörtelenebb gonosztevők is feleségek és anyák voltak, akik egykor maguk is szerettek, gyászoltak és reménykedtek, hogy az életük jobbra fordul… réges-rég, a meséken innen, az álmokon túl.
Serena Valentino ínycsiklandóan borzongató Gonosztevők-sorozatában ezúttal a leghírhedtebb és leggyűlöltebb gonosz mostoha mutatkozik be – de minden, amit eddig tudtunk róla, most új megvilágításba kerül.

A Manó Könyvek jóvoltából hazánkban is megjelent Serena Valentino Gonosztevők c. sorozatának nyolcadik része, a Bezárt szív. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Hamupipőke mostohájának, Lady Tremaine-nek megdöbbentő történetét, melyből kiderül, hogyan vált az egykor jószívű, férjét gyászoló asszonyból kegyetlen mostoha.
Tartsatok velünk, kövessétek a turné állomásait és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott regény egy példányát.

Nyereményjáték

Egérvadászatra fel! A Számtalan Királyságba érkezve Lady Tremaine megdöbbenve tapasztalja, hogy mostohalánya egereket tart házikedvencként. Segíts neki összeszámolni, mennyi bundás jószág lapul otthonában! Minden állomáson látsz egy képet, neked pedig nincs más dolgod, mint megszámolni, hány egeret látsz rajtuk. Ha megvagy, írd be a számot a rafflecopter megfelelő sorába.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review