Amber Smith: Amilyen ​akkor voltam (Amilyen akkor voltam 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 bántalmazás ifjúsági Magnólia Kiadó
Amber Smith: Amilyen ​akkor voltam (Amilyen akkor voltam 1.)

Amber Smith: Amilyen ​akkor voltam (Amilyen akkor voltam 1.)

2024 bántalmazás ifjúsági Magnólia Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

  


Kiadó:
 Magnólia

Fordító:  Kéri Andrea

Műfaj:  ifjúsági

Terjedelem:  368  oldal

Szexi fülszöveg.
Tippek és tanácsok, ha valakinek szüksége lenne rá: Ha entert kéne nyomni, minden mondat után a html forrásba írj egy <br /> törést és akkor a dobozon belül következő sorba ugrik a szöveg.
Akár így. (Nézd meg a html forrást.)
A kiadói linket a 'Vedd meg'/'Olvass bele' képre kattintva (Link) gomb megnyomásával illeszted be, de html-be is beírhatod a http:// után.
Szöveg színe fekete, pepita, mi a teendő? - Megkeresed ezt a sort htmlben: >>background-color: transparent; color: << és a color után esetek többségében 'black' szerepel, a 'blacket' kitörlöd és máris a beállított sablon színét látod.
Fülszöveget kijelölve ctrl+c-t nyomsz és miután megvolt, ezt a szöveget kijelölöd és ctrl+v-t nyomsz, akkor felülíródik itt ez a sok süket duma és a sablonban marad.
Képet fent töröld ki és helyette feltöltött borítót balra igazítva kapod meg, lényeg, hogy maradj a dobozon belül. Ha valami szétesne, véletlen törölted a sablont, adj füstjelet és megszereljük. Uff :D
 

Amber Smith nagy sikerű regénye hazánkban a Magnólia kiadó gondozásában jelent meg Amilyen akkor voltam címmel. Edennel megtörténik a legrosszabb dolog, ami egy nővel történhet, majd végigkövethetjük, hogy a gimnáziumi évek során hogyan próbálja feldolgozni egymaga ennek a tragikus éjszakának az eseményeit. A kiadó jóvoltából nektek is lehetőségetek van 1 példányt nyerni a könyvből, ehhez nem kell mást tennetek, mint bloggereinkkel tartani és helyesen megoldani a feladványokat. 

Nyereményjáték

A nyereményjátékban olyan könyvek után nyomozunk, amelyekben szintén valamilyen trauma jelenik meg. A ti feladatotok, hogy az idézet alapján kitaláljátok melyik könyvről van szó és a címét beírjátok a rafflecopter dobozba. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai
 
05.03. Utószó
05.05. Kitablar
05.13. Spirit Bliss Sárga könyves út

0 Reviews:

Post Your Review