Laura Taylor Namey: A Cuban Girl's Guide to Tea and Tomorrow - A teázás és a jövő rejtelmei - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 család gyászfeldolgozás ifjúsági Könyvmolyképző romantikus Vörös Pöttyös Young Adult
Laura Taylor Namey: A Cuban Girl's Guide to Tea and Tomorrow - A teázás és a jövő rejtelmei

Laura Taylor Namey: A Cuban Girl's Guide to Tea and Tomorrow - A teázás és a jövő rejtelmei

2024 család gyászfeldolgozás ifjúsági Könyvmolyképző romantikus Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó:
Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Rácz Kata

Műfaj:  ifjúsági, gyászfeldolgozás, család, romantikus

Terjedelem:  344  oldal

Váratlanul rátalál a szerelemre – és önmagára?
Lila Reyes élete a feje tetejére állt. Egy tripla tragédia után a szülei elküldik, hogy töltsön el
 három hónapot Angliában a család barátainál, hogy lazítson, és képes legyen az újrakezdésre. Ám a gyér napfényt és a miami ízeket mindenféle szempontból nélkülöző kisváros inkább rémálomnak tűnik számára – amíg nem találkozik Orion Maxwell-lel. A teabolt eladója, Orion mindenáron ki akarja hozni Lilát a gödörből, és önként vállalja, hogy a személyes idegenvezetője lesz. Winchester színes zenei életét és a kies angol vidéket megismerő Lilának nem telik sok idejébe, hogy ne csupán Orion varázsolja el, hanem maga Anglia is. Hamarosan egy új jövő kezd körvonalazódni a képzeletében – vajon mindent maga mögött kellene hagynia, amit eltervezett?



A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg  Laura Taylor Namey regényét, A Cuban Girl's Guide to Tea and Tomorrow - A teázás és a jövő rejtelmei címmel. Kubai ételek és angol teák találkoznak a Miami-ból érkezett lány és az angol srác ízekben és érzelmekben gazdag történetében. Tartsatok velünk a turné során, és játsszatok a könyv egy példányáért.

Nyereményjáték

A regény beleolvasójának elolvasásával könnyedén meg tudjátok válaszolni az öt állomás kérdéseit, a megoldást írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review