Catherine Doyle, Katherine Webber Twin ​Crowns: Ikerkoronák (Ikerkoronák 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó LMBTQ
Catherine Doyle, Katherine Webber Twin ​Crowns: Ikerkoronák (Ikerkoronák 1.)

Catherine Doyle, Katherine Webber Twin ​Crowns: Ikerkoronák (Ikerkoronák 1.)

2024 Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó LMBTQ
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg Catherine Doyle és Katherine Webber közösen írt romantikus fantasy regénye,a Twin Crowns - Ikerkoronák.

Blogturné Részletek




Kiadó: Könyvmoképző Kiadó

Fordító:  Cseh Réka Zsuzsanna

Műfaj: fantasy, ifjúsági

Terjedelem:  416  oldal

Két ​hercegnő. Egy trón. Mi baj lehet belőle? Nagy tét forog kockán az ikerhercegnőkről szóló fantasy-romkomban. A lányokat születésükkor elválasztották egymástól – az egyiket koronahercegnőként nevelik, a másikat pedig még csecsemőként elrabolják. Wren Greenrock mindig is tudta, hogy egy napon majd csellel fog trónra lépni. Születésétől fogva arra képezték ki, hogy visszatérjen a palotába, és megbosszulja szülei halálát, ezért mindent megtesz, hogy királynő legyen, és megvédje a boszorkányok közösségét, ahol felnőtt. Vagyis megtenne, ha egy bizonyos katona vonzó külseje nem terelné el folyton a figyelmét, és ha a vakmerő varázslatai nem sodornák állandóan bajba… Rose Valhart hercegnő tudja, hogy a hatalommal felelősség is jár – és nem hagyja, hogy olyan apróságok a kötelessége útjába álljanak, mint hogy a sivatagban ébred egy rendkívül szemtelen (és nagyon jóképű) bandita társaságában. A palotán kívüli élet azonban szebb és zabolátlanabb, mint azt valaha is képzelte volna, és még az is lehet, hogy a rettegett boszorkányok személyében megkapja azt a családot, amire mindig is vágyott. Ám ahogy közeledik a koronázás napja, egy régi ellenségük azon munkálkodik, hogy egyik hercegnőnek se sikerüljön elérni a célját. Vajon végül ki ragadja magához a hatalmat, és kinek a fejére kerül a korona? Avass vele új kedvencet!

 

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg Catherine Doyle és Katherine Webber közösen írt romantikus fantasy regénye, a Twin Crowns - Ikerkoronák. Légy részese te is Wren és Rose, a két hercegnő kalandjainak, és tudd meg, ki ül végül Eana trónjára! És ha velünk tartasz, követed az állomásokat, akkor lehetőséged nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott könyvpéldányt is!

Nyereményjáték

A történet főszereplője egy ikerpár: Wren és Rose. Ezért a nyereményjáték során nincs más dolgotok, mint kitalálni, hogy melyik könyvből való az idézet, amiben szintén megjelenik fő- vagy mellékszereplőként egy-egy ikerpár. A megoldást pedig írjátok be a Rafflecopter megfelelő sorába! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai
 
04.03. Kitablar
04.09. Dreamworld
04.15. 04. 21. Hagyjatok! Olvasok! * csúszás várható * 

0 Reviews:

Post Your Review