Mackenzi Lee: A Tél Katonája - Hidegfront - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 ifjúsági kaland Kolibri Kiadó Marvel
Mackenzi Lee: A Tél Katonája - Hidegfront

Mackenzi Lee: A Tél Katonája - Hidegfront

2024 ifjúsági kaland Kolibri Kiadó Marvel
Rövid leírás:
Találkozzatok a 16 éves Bucky Barnes-szal, mielőtt még a Tél Katonájává vált volna!

Blogturné Részletek

 

Kiadó:Kolibri
Terjedelem: 454 oldal
ISBN: 9789635993505
Fordította: Habony Gábor
Műfaj/zsáner: Ifjúsági, kaland

AZ ​EMLÉKEINK HATÁROZZÁK MEG AZT, AKIK VAGYUNK – MI MARAD BELŐLÜNK HA MINDET ELVESZIK TŐLÜNK? 1954: A Tél Katonája a Szovjetunió legerősebb fegyvere. A legveszélyesebb titkos küldetéseket hajtja végre. Egyetlen célja: teljesíteni a parancsot. Csakhogy ő nem mindig volt a Tél Katonája… 1941: A tizenhat éves Bucky Barnes csatlakozni szeretne az USA II. világháborúban harcoló seregéhez, de a helyi parancsnok megakadályozza ebben. Amikor felájánlják neki, hogy kiképzik az Egyesült Királyság titkosszolgálatának ügynökévé, Bucky előtt megcsillan a remény, hogy hőssé válhat. Ám alig ér Londonba, máris menekülnie kell egy rejtélyes orgyilkos elől, ráadásul egy olyan lány társaságában, aki a háborúban harcolófelek mindegyike számára értékes titok birtokában van. Több mint egy évtizeddel később a Tél Katonája ugyanazt a rejtélyt próbálja megoldani, amit annak idején Bucky. Az időn átívelve nemcsak a küldetésük, hanem az életük is összekapcsolódik; ám arra egyikük sem számít, hogy mindez hatással lesz a saját, személyes háborújuk kimenetelére is.
 

Találkozzatok a 16 éves Bucky Barnes-szal, mielőtt még a Tél Katonájává vált volna! Mackenzi Lee mesél a fiúról, aki csatlakozni szeretne az USA II. világháborúban harcoló seregéhez, ám egy váratlan fordulat miatt talán a brit titkosszolgálatának ügynökévé válhat…
Tartsatok velünk A Tél Katonája - Hidegfront blogturnén, és ne felejtsetek el játszani se, hiszen a Kolibri kiadónak hála egy szerencsés olvasónk meg is nyeri Bucky történetét.

Nyereményjáték

Játékunk ezúttal elég egyszerű lesz, ugyanis az egyes állomásokon található képekről ki kell találnotok, hogy melyik MCU filmjéből/sorozatából származik, hol bukkant fel a Tél Katonája, aka. Bucky Barnes. A megoldás a cím lesz, azt írjátok be a rafflecopter rubrikájába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

0 Reviews:

Post Your Review