Rupi Kaur: Gyógyító szavak - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Arany Pöttyös foglalkoztató KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó vers
Rupi Kaur: Gyógyító szavak

Rupi Kaur: Gyógyító szavak

2024 Arany Pöttyös foglalkoztató KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó vers
Rövid leírás:
Rupi Kaur gyógyulását a versírás segítette, és hasonló módon szeretne segíteni olvasóin ezzel a kreatív feladatgyűjteménnyel.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Könyvmolyképző

Terjedelem: 320 oldal

ISBN: 9789633995648

Fordította: Kamper Gergely

Műfaj: Versek, Önsegítő, Foglalkoztató könyv


A New York Times bestsellerszerző, Rupi Kaur irányított versírási feladatokat alkotott, hogy segítsen az olvasónak feltárni a traumáit, a veszteségeit, a szívfájdalmát, a szerelmet, a családot, a gyógyulást, és segítsen ünnepelni önmagát. A Gyógyító szavak irányított utazás vissza önmagunkhoz, katartikus, figyelmes felfedezőút az íráson keresztül. A feladatoknak ez a gondosan összeállított gyűjteménye csak annyit kér tőled, hogy nyílj meg, és légy őszinte saját magaddal és az üres papírral is. Nem kell hozzá írónak lenned, hogy elindulj ezen az úton. Elég, ha írsz – ennyi az egész.

Rupi Kaur gyógyulását a versírás segítette, így ebben a különleges kiadványban különféle feladatokat és írásgyakorlatokat ad az olvasóknak, hogy ők is sikeresen feldolgozhassák a traumáikat a szavak által. Tartsatok bloggereinkkel, akik részt vettek ezen az irányított utazáson a saját lelkükhöz. Ne felejtsetek el játszani se, hiszen a Könyvmolyképző Kiadónak hála egy szerencsés olvasó megnyeri a Gyógyító szavakat!

Nyereményjáték

Rupi Kaurnak már három verseskötete jelent meg a Könyvmolyképző kiadónál, és játékunk is ezekkel kapcsolatos. Minden állomáson találtok egy verset, és meg kell válaszolnotok, mely kötetben jelent meg az adott írás! Jó keresgélést! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review