Légrádi Gergely: Falaink - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Kalligram kortárs Légrádi Gergely regény
Légrádi Gergely: Falaink

Légrádi Gergely: Falaink

2024 Kalligram kortárs Légrádi Gergely regény
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó: Kalligram

Műfaj:  kortárs regény

Terjedelem:  216  oldal

Fülszöveg:

Csöpp… csöpp… csöpp… Tőmondatok. Csepegnek belém, mint az infúzió. Lassan, minden porcikámat, gondolatomat betöltve, olykor fájdalmasan. Anya-fia párbeszéde csak sejtve, de nem értve egymást. Szavak nélkül. Monológok dialógja. A végén, amikor a tű már nincs a bőröm alatt, akkor elhiszem, el tudom, el akarom hinni, hogy most már jobb lesz, hogy van gyógyulás. Feloldozás. Felismerés. Döntés. És a szavak is előtörnek… (Für Anikó) Légrádi Gergely könyve korunk egyre növekvő létérzéseinek, a szeretetéhségnek és magányosság érzetének megérintő, erős és fájdalmas krónikája. (Radnóti Zsuzsa)



 



Mi történik, ha az apa elhagyja feleségét és gyermekét - csak mert a gyermek másként viselkedik, vagy fejlődik, mint a többiek? Légrádi Gergely egy anya és egy kisfiú belső monológján keresztül mutatja be, milyen visszavárni valakit, aki soha nem tér haza, milyen büntetést kapni, mikor semmi rosszat nem követtünk el. Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével, s ismerjétek meg a szerző rövid, ám annál mélyebb kisregényét. A turné végén pedig meg is nyerhetitek a könyv egy példányát.

Nyereményjáték

A Falaink című könyv kapcsán szeretnénk felhívni a figyelmeteket a szerző további könyveire is, így játékunkban Légrádi Gergely műveinek eredünk nyomába. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet a szerző valamely könyvéből, a feladatotok pedig, hogy a Rafflecopter megfelelő sorába beírjátok a kötet címét.


Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.





A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review