Robin Stevens: Halálos tűzijáték - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 gyermek- és ifjúsági irodalom Manó Könyvek Robin Stevens Úrilányok nem gyilkolnak
Robin Stevens: Halálos tűzijáték

Robin Stevens: Halálos tűzijáték

2024 gyermek- és ifjúsági irodalom Manó Könyvek Robin Stevens Úrilányok nem gyilkolnak
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 
Kiadó: Manó Könyvek

Fordító:  Ruff Orsolya

Műfaj:  krimi

Terjedelem:  368  oldal

Daisy Wells és Hazel Wong a vakáció után visszatér a Deepdean Leányiskolába, ahol rengeteg újdonság várja őket. Új diákvezére lett az intézménynek, aki saját követőiből választja ki az új prefektusokat, a végzős évfolyam öt legutálatosabb diákját. Elizabeth Hurst és az Ötök mindenkit rettegésben tartanak, borzasztó büntetéseket találnak ki azoknak, akik nem hajlandók betartani a szabályaikat. Az Örömtüzek Éjszakáján, az ünnepi tűzijáték után azonban Elizabeth Hurstöt holtan találják. De vajon ki ölhette meg? Sok ellensége volt, mert rengeteg titkot tudott - ezeket egy füzetbe jegyezte fel, melynek lapjai a halála után itt-ott előbukkannak, óriási riadalmat okozva a diákok körében. Daisy és Hazel nyomozni kezdenek, de közben a barátságuk is veszélybe kerül. Vajon sikerül összefogniuk és megtalálni a tettest?



Immáron negyedik alkalommal követhetjük Daisy Wells és Hazel Wong detektív irodájának ténykedését. Hőseink visszatérnek iskolájukba, ahol sok minden változott, egy valami azonban nem: ismét lesz bűntény, amiért lesz értelme a detektíviroda működésének. Tartsatok bloggereinkkel, hogy megismerkedjetek a kiváló regénysorozat legújabb darabjával és ha velünk játszatok, esélyetek van megnyerni a Manó Könyvek által felajánlott regény egy példányát is.

Nyereményjáték

Nyereményjátékunkban  minden állomáson elrejtettünk a bejegyzésekben egy-egy női nyomozó nevét.  A feladat, hogy megtaláljtáok ezt a nevet és a Rafflecopter megfelelő sorába beírjátok, ki a megalkotója az adott hölgynek. Azaz annak a szerzőnek a nevére vagyunk kíváncsiak, aki megírta az állomásokon megtalált hölgyet.

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review