Maja Lunde: Fehér ​Mancs, a jegesmedveherceg - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Cser kiadó képregény Maja Lunde
Maja Lunde: Fehér ​Mancs, a jegesmedveherceg

Maja Lunde: Fehér ​Mancs, a jegesmedveherceg

2024 Cser kiadó képregény Maja Lunde
Rövid leírás:
Maja Lunde rajongói most egy teljesen más műfajban ismerhetik meg az írónőt!

Blogturné Részletek


Kiadó: Cser Kiadó, 2024
Műfaj: képregény


Fülszöveg: Ebben a könyvben a nálunk is nagyon népszerű Maja Lunde az egyik legszebb norvég mesét, a Fehér Mancs, Valemon királyt teremtette újra képregény formájában, a neves norvég illusztrátor, Hans Jørgen Sandnes csodálatos rajzaival.

A kalandvágyó Liv szokás szerint elszökött a tanyáról, hogy kihúzza magát a munka alól, és kis barátaival, az erdei állatokkal töltse az időt. Hirtelen megzörrennek a bokrok, és ágak reccsennek. Mielőtt Liv bármit tehetne, hatalmas, fehér medve terem előtte.

Eközben a távolban egy boldogtalan királynő az egyre jobban sorvadozó birodalmán uralkodik. Elátkozta Fehér Mancsot és a természetet. Amikor Liv találkozik a medvével, a gonoszság már nem jár messze, és a lánynak kemény küzdelmet kell folytatnia Fehér Mancs, a szeretet és a világ megmentéséért.

MINDEN KALANDKEDVELŐ OLVASÓNAK, 5-TŐL 100 ÉVES KORIG!

 


Maja Lunde rajongói most egy teljesen más műfajban ismerhetik meg az írónőt! A Cser Kiadó ugyanis elhozta nekünk a Fehér ​Mancs, a jegesmedveherceg című képregényt, mely egy gyönyörű norvég mesét dolgoz fel. Tartsatok velünk a blogturné négy állomásán keresztül, ismerjétek meg ezt a különleges történetet, és nyerjétek meg a Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban Maja Lunde további kötetei után nyomozunk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a könyv címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review