Olivie Blake: The ​Atlas Six - Az Atlas-hatos (1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 dark fantasy Fantasy KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó mágia New Adult Urban Fantasy Zafír pöttyös
Olivie Blake: The ​Atlas Six - Az Atlas-hatos (1.)

Olivie Blake: The ​Atlas Six - Az Atlas-hatos (1.)

2024 dark fantasy Fantasy KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó mágia New Adult Urban Fantasy Zafír pöttyös
Rövid leírás:
Hat kiváltságos lehetőséget kap, hogy az Alexandriai Társaság tagjává váljon, de ebből végül csak öten élhetik túl.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordította: Révi
Illusztrálta: Little Chmura
ISBN:9789635978342
Oldalszám: 488 oldal

Titkok, árulás, csábítás.
Minden évtizedben hat, egyedi képességekkel rendelkező mágiahasználó megkapja a lehetőséget, hogy bekerüljön a világ legelőkelőbb titkos társaságába. Üdv az Alexandriai Társaságban! A kiválasztottak olyan hatalomhoz és befolyáshoz jutnak, ami még a legmerészebb álmaikat is túlszárnyalja. De vajon milyen árat kell fizetniük érte? A hat kiválasztott mindegyikének megvan rá az oka, hogy elfogadja a Társaság rejtélyes meghívását. Foggal-körömmel fognak harcolni helyükért a Társaság soraiban – még akkor is, ha meg kell kockáztatniuk, hogy közelebb kerülnek legveszedelmesebb ellenségeikhez, vagy elárulhatja őket legmegbízhatóbb szövetségesük. Még akkor is, ha nem fogják mind túlélni az évet. Briliáns, lenyűgöző, sodró történet, TikTok-szenzáció dark academia fantasy, hatalmas rajongótáborral!

Hat kiváltságos lehetőséget kap, hogy az Alexandriai Társaság tagjává váljon, de ebből végül csak öten élhetik túl. Ha kíváncsi vagy milyen kalandokkal, erkölcsi és morális kérdésekkel, megoldandó feladatokkal kell szembenézniük a kiválasztottaknak, tarts velünk a turné állomásain, és ha szerencsés vagy, a könyv egy példányát is megnyerheted.

Nyereményjáték

A nyereményjátékhoz kapcsolódó kérdésekre a könyv beleolvasójában találhatod meg a választ. Nincs más dolgod, mint beírni a helyes megfejtést a Rafflecopter megfelelő dobozába. Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) (Megjegyzés: Névreszólóan találjátok a blogokhoz kapcsolódó kérdéseket. A megfejtést is beírtam a nyereményjáték sorsolás könnyítése miatt.)


0 Reviews:

Post Your Review