Holly Jackson: Jó kislányok első gyilkossága (0,5) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Kolibri Kiadó krimi nyomozás thriller YA Young Adult
Holly Jackson:  Jó kislányok első gyilkossága (0,5)

Holly Jackson: Jó kislányok első gyilkossága (0,5)

2024 Kolibri Kiadó krimi nyomozás thriller YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Kolibri

Terjedelem: 148 oldal

ISBN: 9789635993932

Fordította: Horváth M. Zsanett

Műfaj/zsáner: YA/ifjúsági regény, Thriller, Nyomozás, Krimi

HAT GYANÚSÍTOTT, HÁROM ÓRA, EGY GYILKOSSÁG… A házban halk jazz muzsika szól, miközben az 1920-as évek divatja szerint öltözött fiatalok igyekeznek fényt deríteni arra, hogy ki ölte meg Reginald Remyt. Még az is lehet, hogy Pippa Fitz-Amobi a gyilkos. A Little Kilton-i társaság ugyanis detektívjátékot játszik, amely tele van változatos feladatokkal, titokzatos üzenetekkel és persze intrikákkal. Pip nyomozói vénája pedig már itt is megmutatkozik, sőt, az este végén egy merész ötlete támad… A Jó kislányok első gyilkossága Holly Jackson nagysikerű Jó kislányok… trilógiájának előzménytörténete. 
 

Holly Jackson nagysikerű Jó kislányok… trilógiájának előzménytörténetében a fiatalok Reginald Remy gyilkosát keresik, ám ezúttal csupán játékból. Az 1920-as évekbe helyezett detektívjáték résztvevői mindegyike egy karaktert játszik, de vajon ki a tettes? 
Tartsatok bloggereinkkel, és vegyetek részt ti is a nyomozásban! 
Ne felejtsétek, hogy egy szerencsés olvasónk a turné végén meg is nyeri a Kolibri kiadó jóvoltából a Jó kislányok első gyilkosságát!

Nyereményjáték

Detektívjátékunk az 1920-as években játszódik, és a fiataloknak a korhűség kedvéért be is kell öltözniük a kapott karakterüknek! Úgy döntöttünk, hogy keresünk nektek néhány olyan filmet, ami erről az időszakról szól, és ki kell találnotok a címűket! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review