Louie Stowell: Egy ​világuralomra törő isten naplója - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Loki Louie Stowell Manó Könyvek
Louie Stowell: Egy ​világuralomra törő isten naplója

Louie Stowell: Egy ​világuralomra törő isten naplója

2024 Loki Louie Stowell Manó Könyvek
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 
Kiadó: Manó Könyvek

Fordító:  IglódiBrúnó Boldizsár

Műfaj:  Ifjúsági regény

Terjedelem:  238  oldal

Amikor Heimdall és Hyrrokkin magukra hagyják „gyerekeiket”, hogy elmehessenek nyaralni, Odin elküldi hozzájuk Baldurt – Thor féltestvérét –, hogy felügyelje őket. Baldur az az isten, akit azért teremtettek, hogy Lokit rossz fényben tüntesse fel. Miközben Baldur és Thor közelebb kerülnek egymáshoz, Loki próbálkozásai, hogy elhitesse mindenkivel, hogy megjavult, egyre elkeseredettebbnek tűnnek. Miután a főgonosz szerepét kapja az iskolai darabban, elgondolkodik: van-e egyáltalán értelme jónak lenni, ha már mindenki olyan biztos abban, hogy ő nem tud változni. Aztán egyszer csak talál egy elég… szokatlan gyűrűt a jelmezek és kellékek között. Egy gyűrűt, ami amellett, hogy gyanúsan hasonlít Andvari elátkozott gyűrűjére, még ígéreteket is tesz Lokinak, cserébe, ha ő megvalósítja a legmélyebb, legsötétebb vágyait…



Tartsatok velünk az Egy világuralomra törő isten naplója blogturnén, ahol folytatódnak a kamasztestbe zárt Loki és fivére, Thor kalandjai. Lokinak még mindig sok jót kéne tennie ahhoz, hogy igazán megjavultnak nyilvánítsák, s folyton kísértésbe esik, hogy vajon megéri-e a helyes úton járni. Tarstatok bloggereinkkel, a turnén mely során Louie Stowell gazdagon illusztrált kötetéből egy példányt meg is nyerhettek a Manó Könyvek kiadónak köszönhetően!

Nyereményjáték

Nem csak Loki vezet naplót, ami teli van rajzokkal, hanem ez egy igen népszerű műfaj az ifjúsági regények között. Bloggereinkbnél egy-egy ilyen rajzos naplóregény fülszövegét találjátok. A Rafflecopter dobozába Írjátok be a könyvsorozatok szerzőjének nevét. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)



A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review