Daisy Wood: Párizs elfeledett könyvesboltja - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 21. Század Kiadó Daisy Wood történelmi fikció
Daisy Wood: Párizs elfeledett könyvesboltja

Daisy Wood: Párizs elfeledett könyvesboltja

2024 21. Század Kiadó Daisy Wood történelmi fikció
Rövid leírás:
Tartsatok bloggereinkkel, hogy megismerkedjetek a kis könyvesbolt háborús múltjával és jelenével, amit 21. Század Kiadó jelentetett meg.

Blogturné Részletek

 
Kiadó: 21 Század Kiadó

Fordító: Lévai Márta

Műfaj:  történelmi regény

Terjedelem:  380  oldal

Fülszöveg: Egy háború tépázta város. Egy veszélyes titok. Egy sokkoló árulás. Párizs, 1940: A szerelem városát markában tartja a háború. Jacques felesége bujkálni kényszerül, a férfinak pedig tétlenül kell néznie, amint a nácik mindent elvesznek, ami drága számára. Csupán egy dolog maradt még meg, imádott könyvesboltja, a La Page Cachée. De aztán kopognak, egy fiatal nő áll az ajtóban, gyerekkel. Menedéket kérnek – Jacques tudja, muszáj lesz mindent kockára tennie, hogy megmentse az életüket. Napjainkban: Juliette és a férje végre eljutottak Franciaországba, álmaik romantikus nyaralására. De ahogy telnek a napok, Juliette ráébred, eltávolodtak egymástól. A nő új kalandra vágyik. Ezért amikor véletlenül betoppan a kis, elhagyatott üzletbe, amelyen kint van az „eladó” tábla, úgy érzi, sorsszerű döntés előtt áll. És az elfeledett könyvesbolt több mindent tartogat, mint ami első pillantásra látszik…
 


Daisy Wood történelmi fikciója két idősíkon játszódik Párizsban: a második világháború idején és napjainkban, s központjában egy valamikor könyvesboltként is üzemelt üzlethelység van, amely rengeteg ember életében játszott fontos szerepet. Tartsatok bloggereinkkel, hogy megismerkedjetek a kis könyvesbolt háborús múltjával és jelenével, s végül megnyerhetitek a a 21. Század Kiadó által felajánlott kötetet is. .

Nyereményjáték

Nyereményjáték Mostani játékunkban olyan regények nyomába eredünk, melyek történetének fontos helyszíne egy könyvesbolt. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet az adott könyv fülszövegéből. A feladatotok pedig az, hogy a könyv szerzőjét és címét beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz, a nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review