Neal Shusterman: Próféta (Kaszások kora 3.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Disztópia lampion könyvek sci-fi
Neal Shusterman: Próféta (Kaszások kora 3.)

Neal Shusterman: Próféta (Kaszások kora 3.)

2024 Disztópia lampion könyvek sci-fi
Rövid leírás:
Neal Shusterman trilógiája az utolsó részéhez érkezett.

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 Lampion Könyvek

Fordító:  Vereckei Andrea

Műfaj:  disztópia, sci-fi

Terjedelem:  528  oldal

„Bárki beszélhet a Viharszemhez. De csak nekem válaszol.” Örökkévaló megsemmisült. Citra és Rowan eltűnt. A Viharszem elnémult. Úgy tűnik, már semmi nem áll a hatalomra éhes Goddard főpenge útjában, hogy átvegye az irányítást a kaszások, sőt a világ fölött. Vajon megállíthatja őt még bárki? Vagy végleg összeomlik a kétszáz éve fennálló tökéletes rend? A trilógia befejezésében egy félszeg fiúból akarata ellenére próféta válik. De sikerül-e véghez vinnie a küldetését, ha senki, még ő maga sem tudja pontosan, mi az?

 

Neal Shusterman trilógiája az utolsó részéhez érkezett. Lépjünk be együtt ismét a kaszások világába, és derítsük ki közösen, hogy vajon sikerül-e a hataloméhes főpengének átvenni az irányítást az egész világ felett. Tartsatok velünk, merüljünk el együtt a kalandokban és ha nektek kedvez a szerencse, akkor tiétek lehet a kiadó által felajánlott nyereménykönyv. 

Nyereményjáték

Ebben a játékban most nincs más dolgotok, mint figyelmesen elolvasni a kiadó által feltöltött beleolvasó fájlt és válaszolni a feltett kérdésekre, a megoldást pedig beírni a Rafflecopter megfelelő sorába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai
 
04.25.: Csak olvass!
04.26.: Utószó
05.06.: Könyv és más
05.08.: Sorok között
05.09.: Spirit Bliss Sárga könyves út

0 Reviews:

Post Your Review