Hugh Howey: Siló (A siló 1-5.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Disztópia Hard Selection KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó poszt-apokaliptikus posztapokaliptikus sci-fi Sötét örvény thriller
Hugh Howey: Siló (A siló 1-5.)

Hugh Howey: Siló (A siló 1-5.)

2024 Disztópia Hard Selection KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó poszt-apokaliptikus posztapokaliptikus sci-fi Sötét örvény thriller
Rövid leírás:
Tarts velünk Hugh Howey Silójába, a helyre, ahol ezrek élnek a föld alatt egy maguk gyártotta börtönben.

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző kiadó – Sötét Örvény 

Terjedelem: 576 oldal 

ISBN: 9789635975747 

Fordította: Rákócza Richárd, Kádár Pál 

Zsáner: sci-fi, posztapokaliptikus, disztópia, tévésorozat-adaptáció

Ha ​az élet üres, inkább semmilyen se legyen? A Siló a túlélésért küzdő emberiség története. Kegyetlenné és mérgezővé vált a kinti világ. Látni nem sokat lehet belőle. Beszélni róla pedig egyenesen tilos. Az emberiség maradványa egy föld alatti silóban él. De mindig vannak olyanok, akik remélnek és álmodnak. Ők azok, akik veszélyesek, a lakók, akik másokat is megfertőznek az optimizmusukkal. Egyszerű büntetés vár rájuk. Éppen azt kapják, amit akarnak: kimehetnek a silóból. Miután az előző seriff egy borzalmas rituálé keretében elhagyja a silót, Juliette, a mélyben dolgozó gépész egyik pillanatról a másikra, teljesen megmagyarázhatatlanul a törvény fejeként találja magát. Újdonsült hatalmának birtokában, a régi hagyományokat a legkevésbé sem tisztelve Juliette egy sötét összeesküvés részleteit fedi fel. Ha követi a nyomokat, akkor talán felfedheti az igazságot… vagy az utolsó élő embert is elpusztítja. Valódi mestermű, felejthetetlen és megkapó történet, a televíziós sorozat regényalapja. Fedezd fel a mélységeit!

Tarts velünk Hugh Howey Silójába, a helyre, ahol ezrek élnek a föld alatt egy maguk gyártotta börtönben. A külvilágról és a múltról szóló történetek legendaszámba mennek, hiszen csak az arra ítéltek jutnak ki a felszínre, ahol a mérgező levegő hamar megöli őket. A hat állomásos turné végén egy szerencsés olvasónk megnyerheti ezt a megdöbbentő disztópiát a Könyvmolyképző kiadónak hála!

Nyereményjáték

A Könyvmolyképző kiadó honlapján találtok beleolvasót a Siló omnibusz kiadásához és minden állomáson egy idézetet belőle, amiről el kell döntenetek, hogy az olvasottak alapján az IGAZ VAGY HAMIS? (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review