Szabó Krisztina: Ezüsterdő - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 alakváltó Fantasy farkas Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó retelling Szabó Krisztina
Szabó Krisztina: Ezüsterdő

Szabó Krisztina: Ezüsterdő

2024 alakváltó Fantasy farkas Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó retelling Szabó Krisztina
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadónál megjelent Szabó Krisztina második regénye, az Ezüsterdő.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  -

Műfaj:  fantasy, retelling

Terjedelem: 368 oldal

Fülszöveg:

Egymásba ​szerethet a farkas és a vadász?
A mágikus képességekkel bíró Grosvenor-ház a kezdetektől fogva védelmezi az Ezüstvidéket és a környező országokat a farkas alakváltóktól. Ám az egykor nagy hatalmú családból napjainkra csupán ketten maradtak: Calluna és a nagymamája. Nem sokat tehetnek az ifjú Faelan király ellen, aki a trónra kerülését követően merész hódító hadjáratba kezdett. A farkasok jelentette fenyegetés nőttön-nő.
Amikor a farkaskirály házassági szövetséget ajánl, Calluna az otthona
és a szerettei védelmében kénytelen igent mondani. Előítéletekkel felvértezve száll le a repülőről a Lykon Birodalomban. Csakhogy Faelan egészen másnak bizonyul, mint hitte, és egyre nehezebb összeegyeztetni a kegyetlen uralkodó képét azzal a férfival, akit megismer.
Ráadásul nem elég, hogy vonzalom ébred benne az ellensége iránt, megdöbbentő családi titokra is bukkan Lykaiában. Mégis mi köze az ősének a farkasokhoz? És mi az a különös mágia, ami összeköti őt Faelannel?
Calluna kénytelen helytállni a veszedelmekkel teli, ellenséges udvarban, és fényt deríteni az igazságra, mielőtt minden, amit szeret, menthetetlenül odavész.
Merülj el ebben a szerelemmel, titkokkal és mágiával teli modern mesében!

A Könyvmolyképző Kiadónál megjelent Szabó Krisztina második regénye, az Ezüsterdő. Ennek örömére a Blogturné Klub tagjai bemutatják ezt a szerelemmel, titkokkal és mágiával átitatott modern mesét. A kérdés csak az, egymásba szerethet-e vadász és farkas?
Tartsatok velünk, ismerjétek meg a történetet, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott regény egy példányát!

Nyereményjáték

Mostani játékunk során szeretnénk veletek is megismertetni az Ezüsterdő történetét. Ebből adódóan minden állomáson találtok egy, a könyv elejéből származó idézetet, csakhogy kissé hiányosan… Nektek nincs más dolgotok, mint elolvasni a regény beleolvasóját, és megkeresni a hiányzó szavakat, kifejezéseket, majd azokat beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review