Adrianne Finlay: Cut ​Off – Játssz a túlélésért! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Dream Válogatás kaland Maxim Kiadó romantikus sci-fi thriller YA Young Adult
Adrianne Finlay: Cut ​Off – Játssz a túlélésért!

Adrianne Finlay: Cut ​Off – Játssz a túlélésért!

2024 Dream Válogatás kaland Maxim Kiadó romantikus sci-fi thriller YA Young Adult
Rövid leírás:
Tekints be velünk a legújabb virtuális valóságshowba, a Cut Off-ba!

Blogturné Részletek


Kiadó: Maxim kiadó
Terjedelem: 336 oldal  
ISBN: 9789634994855  
Fordította: E. Gábor Éva
Téma: YA, kaland, rejtély, sci-fi, thriller

A ​műsor egy játék. A játék maga az életed. Mindegyik versenyzőnek megvan az oka – és megvannak a titkai –, hogy miért jelentkezik a Cut Off című új virtuális valóságshow-ba, amely egy csapat tinédzsert hagy magára a vadonban. Egyszerű a játék: aki a legtovább kitart anélkül, hogy kilépne, óriási pénzösszeget nyer. Az igazi csavar, hogy ezen felül egy új software eddig nem létező, teljesen új televíziós élményt hoz létre, amely lehetővé teszi a műsor nézőinek, hogy mindent a versenyzőkkel együtt érintsenek meg, lássanak és éljenek át. De mi történik, amikor a kilépés nem működik, és senki sem jön a megmentésükre? Mi történik, amikor látszólag az egész világ eltűnik, miközben ők bajba kerülnek a vadonban? A négy tinédzsernek szembe kell néznie a legnagyobb félelmeikkel, a legmélyebb titkaikkal, és legfőképpen egymással, amikor rájönnek, hogy valóban elszakadtak a valóságtól. Science-fiction, rejtély és romantika vegyül ebben a rendkívül izgalmas, gyorsan száguldó olvasmányban, amely egészen a legutolsó pillanatig találgatásokra készteti az olvasót.

Tekints be velünk a legújabb virtuális valóságshowba, a Cut Off-ba, ahol a nézők is megtapasztalhatják a maroknyi tinédzserrel együtt a túlélés izgalmát. De mi van, ha a játékosok nem hagyhatják abba a játékot, amikor képtelenek folytatni? Tartsatok velünk a Cut Off – Játssz a túlélésért! blogturnéján, amely végén egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a regény a Maxim kiadónak hála!

Nyereményjáték

Minden állomáson felteszünk egy kérdést, amit könnyedén megválaszolhattok, ha előtte elolvassátok a regény beleolvasóját a Maxim kiadó oldalán. Kérjük, a válaszokat írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába! Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review