Celeste Barber: Challenge Accepted! - Kihívás elfogadva - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 humoros Libri kiadó önéletrajz
Celeste Barber: Challenge Accepted! - Kihívás elfogadva

Celeste Barber: Challenge Accepted! - Kihívás elfogadva

2024 humoros Libri kiadó önéletrajz
Rövid leírás:
Celeste Barber nevét ha nem is ismeri mindenki, az instagramon megjelenő paródia fotóit talán igen: ő az, aki a celebeknek állít görbe tükröt.

Blogturné Részletek

 
Kiadó: Libri

Fordító:  Kövesdi Miklós

Műfaj:  önéletrajz

Terjedelem:  292  oldal

"Mindenki készüljön fel a nevetésre, aki ezt a könyvet olvassa." Reese Witherspoon 

Celeste Barber humorista 2015-ben kezdett olyan képeket, videókat publikálni a közösségi médiában, amelyeken a tökéletesnek tűnő, tökéletesre retusált hírességeket parodizálja, megmutatva, hogyan is nézne ki mindez a valóságban. A #challengeaccepted hashtaggel jelölt bejegyzések futótűzként terjedtek, és Celeste-nek mára több mint kilencmillió követője van Instagramon. Ez a könyv egyszerre önéletrajz, vicces olvasmány és életmód-tanácsadó könyv. Miközben rávilágít a nevetséges és túlzott szépségközpontúságra, arra tanít, hogy maradjunk meg a valóságnál, és koncentráljunk a lényegre: a szeretetre, a barátságra, a családra és a normális emberi kapcsolatokra. 


 




Celeste Barber nevét ha nem is ismeri mindenki, az instagramon megjelenő paródia fotóit talán igen: ő az, aki a celebeknek állít görbe tükröt. Memoárjában megismerkedhetünk azzal, hogy jutott el a világhírig s ha  bloggereinkkel tartatok még meg is nyerhetitek a kötetet, amit a Libri Kiadó jelentetett meg.




Nyereményjáték

Természetesen Celeste alkotásaival fogunk játszani: minden bloggernél találtok egy paródia képet, amit ő készített Megfejtésnek a parodizált celeb nevét kell beírnotok a Rafflekopter megfelelő sorába.


Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz, a nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk..




A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review