Mészöly Ágnes: Nap ​aranya, Hold ezüstje - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 felnőtt mesekönyv Trend
Mészöly Ágnes: Nap ​aranya, Hold ezüstje

Mészöly Ágnes: Nap ​aranya, Hold ezüstje

2024 felnőtt mesekönyv Trend
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Trend

Év: 2023

Oldalszám: 104

Áldás vagy átok, ha valaki érti, mit mond a szél? Milyen sors vár arra, aki a Nap aranyára és a Hold ezüstjére vágyik? Boldog életet élhet, aki soha nem néz szembe a sötétséggel? Mészöly Ágnes felnőtteknek szóló „gonosz” meséit nemcsak sajátos hangulatuk teszi különlegessé, hanem az is, hogy a tizenhárom történet mindegyikét Viive Noor észt illusztrátor egyedi világú képei ihlették.
 

Ti is szeretitek a felnőtt mesekönyveket? Ha igen, adjatok esélyt a Nap aranya, Hold ezüstje című kiadványnak, amely a Trend Kiadó gondozásában jelent meg Mészöly Ágnes alkotásaival. A kötet különlegessége, hogy a szerzőnő az észt illusztrátor, Viive Noor rajzai alapján alkotta meg a könyvben szereplő tizenhárom mesét. Tartsatok velünk, ha kíváncsiak vagytok, mit gondolunk a kötetről!

Nyereményjáték

Játékunkban különböző mesekönyvek illusztrátorainak munkásságát fedezzük fel. A feladatotok, hogy az állomásokon megadott borítók alapján nézzetek utána a könyv illusztrátorának, illetve keressetek még egy könyvet, amelyen ő dolgozott. A Rafflecopter dobozba tehát egy nevet és egy címet várunk. 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review