Megan Rix: Winston ​és a kis Houdini - A csodálatos szülinapi ajándék - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 gyermekirodalom Manó Könyvek Megan Rix
Megan Rix: Winston ​és a kis Houdini - A csodálatos szülinapi ajándék

Megan Rix: Winston ​és a kis Houdini - A csodálatos szülinapi ajándék

2024 gyermekirodalom Manó Könyvek Megan Rix
Rövid leírás:
Megan Rix tüneményes meséjében megismerkedhetünk egy jószívű, bátor kisfiúval, Harryvel, akinek az élete örökre megváltozik...

Blogturné Részletek


Kiadó: Manó Könyvek, 2023
Műfaj: gyermekkönyv


Fülszöveg: A kilenc éves Harry nagyon szeretne egy házi kedvencet, de sajnos az apja nem engedi, hogy kisállatot tartson otthon. Így hát jobb híján a helyi állatmentő központban segít, amikor csak ideje engedi. Egy nap azt a feladatot kapja, hogy vigyen el a különleges születésnapi ajándékot az egykori miniszterelnök, Sir Winston Churchill chartwille-i házába. Vajon találkozhat személyesen a nagy állatbarát hírében álló politikussal? És lehet valaha saját házi kedvence?


 


Megan Rix tüneményes meséjében megismerkedhetünk egy jószívű, bátor kisfiúval, Harryvel, akinek az élete örökre megváltozik, amikor megmenti a kíváncsi, csupaszív kiscicát, a Kis Houdinit. Ismerjétek meg ezt az aranyos, kisiskolásoknak szóló történetet öt bloggerünkkel, tartsatok velünk a nyereményjáték állomásain és nyerjétek meg a Manó Könyvek által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Megan Rixnek már több állatos története jelent meg a Manó Könyvek gondozásában, most ezeknek a nyomába eredünk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a regény címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review