Rácz-Stefán Tibor: Kamupasi karácsonyra - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 karácsonyi Könyvmolyképző Kiadó lmbtqia Rácz-Stefán Tibor romantikus
Rácz-Stefán Tibor: Kamupasi karácsonyra

Rácz-Stefán Tibor: Kamupasi karácsonyra

2024 karácsonyi Könyvmolyképző Kiadó lmbtqia Rácz-Stefán Tibor romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Műfaj:  LMBTQ+ romantikus, karácsonyi regény

Terjedelem: 288 oldal

A színjáték valósággá válhat?

Dani imádja a karácsonyt, ez a kedvenc időszaka az évben, de az idei ünnep nem ígérkezik valami fényesnek. Nem elég, hogy dobta a pasija, de a családjának sem meri bevallani, hogy nem tud kivel menni a karácsonyi vacsorára.

Eközben a munkahelyén, a könyvesboltban is gyűlnek a gondok.
Az új munkatársa nem más, mint a helyes és magabiztos Zénó, a régi osztálytársa, az első srác, akibe valaha szerelmes volt, és az első, aki összetörte a szívét.

Zénó tele van lelkifurdalással a múlt miatt, és bármit megtenne, hogy kiengesztelje Danit. Amikor kihallgat egy beszélgetést, már tudja, mit kell tennie: ő lesz Dani kamupasija karácsonykor...

Ahogy a két fiatal egyre több időt tölt együtt, Dani újra beleszeret Zénóba, de fogalma sincs arról, mi a valóság, és mi a színjáték.
Amikor Zénó hozzáér, amikor megöleli, azért teszi vajon, mert tényleg akarja őt, vagy csak a lehető legjobb alakítást igyekszik nyújtani a családja előtt? Rejlik valami igazi a bizalmas érintések és a gyengéd pillantások mögött?

Az év legszebb másodikesély-története.

Tudd meg a legapróbb titkokat is!

"Rácz-Stefán Tibor új könyve tökéletes ajándék a fa alá.Karácsony, könyvesbolt, kamukapcsolat. Mi kell még?
(Talán csak egy Ne zavarj! Olvasok!-tábla az ajtóra.)"

- Tóth Eszter, író -

Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket?

Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!
 

Bár karácsony már elmúlt, visszahozhatjuk egy kicsit a hangulatot Rácz-Stefán Tibor Kamupasi karácsonyra című könyvével, ami a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg. Tartsatok három bloggerünkkel a turné során, és a végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

A kiadó oldalán találhattok a könyvből egy kis beleolvasót. A játék során kérdéseket teszünk fel nektek, ezeket kell megválaszolnotok a beleolvasó segítségével. A helyes választ írjátok be a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review