Arnold Schwarzenegger: Tedd magad hasznossá - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Libri kiadó önsegítő
Arnold Schwarzenegger: Tedd magad hasznossá

Arnold Schwarzenegger: Tedd magad hasznossá

2024 Libri kiadó önsegítő
Rövid leírás:
Arnold Schwarzenegger egy igazi motivációs könyvet írt meg, amelyben bemutatja azokat az elveket, amelyeket élete során követett.

Blogturné Részletek



Kiadó: Libri

Fordító:  Babits Péter

Műfaj:  önsegítő könyv

Terjedelem: 232 oldal

Nincs életcélod? Vagy van, de nem tudod, hogyan valósítsd meg? Ha betartod Arnold Schwarzenegger hét szabályát, te is gyökeresen megváltoztathatod az életed. A világ legnagyobb testépítője. A világ legjobban fizetett filmsztárja. Kalifornia egykori kormányzója. Schwarzenegger élete kivételes sikertörténet: egész életében tisztán látta maga előtt a céljait, és keményen meg is dolgozott értük. Eredményeit nyitottságának, jó problémamegoldó képességének és kitartásának köszönheti. Ebben a szókimondó és inspiráló kötetben Schwarzenegger összegyűjtötte azokat az eszközöket, amelyek sikerre vezethetnek bennünket, bármilyen jövőt is álmodtunk meg magunknak. Meglátásait lenyűgöző személyes történetekkel, saját sorsfordító sikereivel és súlyos kudarcaival támasztja alá. Fő üzenete, hogy ha értelmes és boldog életet szeretnél élni, nincs más dolgod, mint hogy tedd magad hasznossá. Veselkedj neki a munkának, légy kitartó, nyitott, és tudd: csak magadra számíthatsz, a munka rajtad áll. ,,A világ legboldogabb és legsikeresebb emberei minden tőlük telhetőt elkövetnek azért, hogy elkerüljék a rossz döntéseket, amik összezavarják a dolgaikat, és eltávolítják őket a céljaiktól... Az egyetlen különbség köztük és köztünk, köztem és közted, bármely tetszőleges két ember között a jövőképünk tisztasága, a megvalósításához szükséges terv erőssége és a képesség
 



Arnold Schwarzenegger egy igazi motivációs könyvet írt meg, amelyben bemutatja azokat az elveket, amelyeket élete során követett, s amelyek segítségével tudott sportolói, filmes és politikai karriert kiépíteni. A kötetet a Libri Kiadó jelentette meg és ha bloggereinkkel tartatok, s játszatok a turné során meg is nyerhettek belőle egy példányt.

Nyereményjáték

A mostani játékban Arnold Schwarzenegger filmeket kell felismerni, minden állomáson találtok egy képet és annak a filmnek a címét kell beírni a Rafflecopter megfelelő sorába, amelyből az adott jelenet származik. Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz, a nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review