Lynn Messina: Arcátlan kíváncsiság - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Lynn Messina Pioneer Books romantikus krimi
Lynn Messina: Arcátlan kíváncsiság

Lynn Messina: Arcátlan kíváncsiság

2024 Lynn Messina Pioneer Books romantikus krimi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


 Kiadó: Pioneer Books

Fordító:Kiss Viktória

Műfaj: romantikus krimi

Terjedelem: 336 oldal

Fülszöveg:
A huszonhat éves vénkisasszony Beatrice Hyde-Clare-nek semmi esélye férjet szerezni. Rokonai jótékonyságából élő árvaként egyetlen dolga a hímzés és az udvarias hallgatás. Egy elegáns vidéki fogadás vendégeként Beatrice tökéletesen hozza a szerepét, még Kesgrave borzasztóan idegesítő, ám annál is jóképűbb hercege sem hozza ki a sodrából. Na jó, a legszívesebben a herceg arisztokratikus vonású fejére öntené a teknőslevest, de még egy úri hölgy is képzeleghet. Ám amikor egy vendég holttestére bukkan, Bea megelégeli a hallgatást és az udvarias mosolygást. Bár a hatóságok szerint öngyilkosság történt, ő tudja, hogy ez képtelenség – és nem habozik a tettes nyomába eredni. Itt az ideje némi úri hölgyhöz legkevésbé sem méltó viselkedésnek. A rejtélyekkel és románccal teli Beatrice Hyde-Clare kisasszony esetei a 19. század elejére repít minket, amikor még a gyilkosok is úriemberek voltak.

 



A 19. századi nemesi látogatások és azok soha véget nem érő esőzéseinek bágyadt hangulatát egyszer csak titokzatos haláleset rázza fel. A bűntényt öngyilkosságnak álcázzák, egy kotnyeles vénkisasszony azonban nyomozni kezd, hogy felderítse az igazságot. Vajon sikerül neki? Tarts négy bloggerünkkel, s ismerd meg Lynn Messina sorozatkezdő történetét, az Arcátlan kíváncsiságot, mely a Pioneer Books kiadásában jelent meg nemrégiben. Ha a turnéval tartasz, megnyerheted a könyv egy példányát a kiadó felajánlásában.


Nyereményjáték

Nem Beatrice Hyde-Clare az irodalom első nyomozókedvű kisasszonya, aki egy bűntény felderítésébe vágja fejszéjét - szakítva minden társadalmi konvencióval. Keressük meg együtt irodalmi elődeit! Minden állomáson találtok egy idézetet egy olyan könyvből, melynek hősnője (vagy hősnői?) szintén nyomozóként tette magát próbára. A feladat, hogy az adott könyv nyomozónőjének nevét írjátok be a Rafflecopter megfelelő sorába. Figyelem, lehet, hogy akad olyan állomás is, ahol két névre vagyunk kíváncsiak!


Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.





A turné állomásai
 

01.17. Szembetűnő

01.19. Olvasónapló

01.21. KönyvParfé

01.23. Dreamworld


0 Reviews:

Post Your Review