Kovács Krisztián: Minden ​csendes és nyugtalan - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 családregény európa könyvkiadó kortárs
Kovács Krisztián: Minden ​csendes és nyugtalan

Kovács Krisztián: Minden ​csendes és nyugtalan

2024 családregény európa könyvkiadó kortárs
Rövid leírás:
Kovács Krisztián második könyve különleges történet, melyben a főszereplők sosem találkoztak egymással, mégis hatással vannak egymás életére.

Blogturné Részletek

Kiadó: Európa
Terjdelem: 432 oldal
ISBN: 9789635048250
Téma: kortárs, családregény

1993-ban ​a budapesti állatkert agg hím tigrise egy éjszakai etetés alkalmával megöli a személyzeti igazgatót. Kende Zalán az éj leple alatt elbujdosik a helyszínről, mert szentül hiszi, hogy ő tehet a tragédiáról. 2017-ben a Boráros téren leég egy könyvesbolt, az elszenesedett romok közt holttest fekszik. Novák Hunor épp csak megmenekül a lángok elől, meggyőződése, hogy miatta lobbant fel a tűz. Két, egymástól térben és időben is látszólag független esemény, melyek mégis kapcsolatban állnak egymással. A tragédiák valójában nem ott és akkor vették kezdetüket, okaik évtizedekre nyúlnak vissza a két fiatalember múltjába: testszagú kollégiumi szobák, koszos pesterzsébeti műhelyek, dzsungel közepén álló kalyibák, eldugott, dohos antikváriumok színtereire, kusza és olykor kibogozhatatlan családi kapcsolatok mélyére. Zalán és Hunor soha nem találkoztak, mégis hatással vannak a másik életére. Kovács Krisztián, a Hiányzó történetek szerzője második regényében négy évtized mozaikszerű eseményeiből tárja fel az emberi életeket mozgató és egymáshoz láncoló apró összefüggéseket és törvényszerűségeket, miközben arra keresi a választ, minden döntésünk a sajátunk-e, hogyan tudunk szembenézni a múlt hibáival, és hogyan vehetjük saját kezünkbe sorsunk irányítását.
 

Kovács Krisztián második könyve különleges történet, melyben a főszereplők sosem találkoztak egymással, mégis hatással vannak egymás életére. Kövessétek blogturnénkat, hogy megtudjátok, mit szólnak bloggereink a Minden ​csendes és nyugtalan című regényhez, és ne felejtsetek el játszani se, hiszen egyik szerencsés olvasónk megnyeri az Európa kiadó által felajánlott nyereménypéldányt!

Nyereményjáték

Ezúttal válaszokat várunk tőletek néhány kérdésre! Minden állomáson felteszünk nektek egy kérdést, melyre egy kevés kutatómunkával választ kaphattok. A helyes válaszokat várjuk a rafflecopterbe. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)


0 Reviews:

Post Your Review