Lindsay Galvin: A Titanic négylábú hőse - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 gyermek- és ifjúsági irodalom Manó Könyvek
Lindsay Galvin: A Titanic négylábú hőse

Lindsay Galvin: A Titanic négylábú hőse

2024 gyermek- és ifjúsági irodalom Manó Könyvek
Rövid leírás:
A Titanic történetének sok feldolgozása van, ezúttal egy gyerekeknek, fiataloknak szóló regény meséli el a hajó katasztrófáját.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Manó Könyvek

Fordító: Skaliczki József és Skaliczki Alíz

Műfaj: gyermek- és ifjúsági regény

Terjedelem: 304 oldal


Sid, a fiatal hajósinas büszke arra, hogy a Titanicon, a valaha épült legnagyobb óceánjárón szolgálhat. Clara is kalandokról ábrándozik, ő azonban potyautas egy jóval kisebb hajó, a Carpathia poggyászterében. Itt ismeri meg Rigelt, a behemót, de annál kedvesebb kutyust, akit csomagként adtak fel a hajóra, hogy eljusson új gazdájához. Találkozásukkor még egyikük sem sejti, hogy milyen nagy szükségük lesz egymásra egy közelgő fagyos, vészterhes éjszakán.
 


A Titanic történetét sok könyv és film feldolgozta már, ezúttal azonban egy olyan regényt hozott el nekünk a Manó Könyvek, ami gyerekek, fiatalok számára meséli el a történetet egy kislány és egy újfundlandi kutya, Rigel főszereplésével. Tartsatok velünk a tragikus, mégis izgalmas kalandon, és nyerjetek a turné végén ti is egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

A Titanic tragédiája sajnos nem egyedi, sok hajókatasztrófa történt már az idők során. A blogjainkon található leírások alapján ezúttal tragikus sorsú hajók neveit keressük. A feladatotok az, hogy beírjátok a hajó nevét a Rafflecopter megfelelő sorába.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre szállít, a Rafflecopter dobozban megadott válaszokat pedig sajnos utólag nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük, ezután 72 órán belül kérünk visszajelzést, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review