Lucy Clarke: A túra - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 21. Század Kiadó Lucy Clarke thriller
Lucy Clarke: A túra

Lucy Clarke: A túra

2024 21. Század Kiadó Lucy Clarke thriller
Rövid leírás:
Lucy Clarke bemutatkozó regénye A túra, nem csak pörgős, de izgalmas thriller is. Négy barátnő útját kísérhetjük végig...

Blogturné Részletek

 


Kiadó: 21. Század Kiadó, 2023
Műfaj: thriller


Fülszöveg: Ideális kirándulóidő van

Négy barát túrára indul Norvégiába, a gyönyörű erdőségbe. Maguk mögött hagyják átlagos hétköznapjaikat. Köztük és a hegycsúcs között nincs semmi egyéb, csak az érintetlen erdő és a metszően kék ég.

Ez az ideális hely arra, hogy valaki eltűnjön

De az erdőnek van egy sötét oldala: egy éve itt tűnt el egy nő. Azóta a hegységet gyanakvás és megválaszolatlan kérdések övezik.

A baráti társaság útja most éppen a rejtélyek kellős közepébe vezet. És a túraúton várja őket valaki, aki megtenne mindent, hogy a titok ne kerüljön a felszínre – akár meg is akadályozza a barátokat abban, hogy élve kijussanak az erdőből.

 


Lucy Clarke bemutatkozó regénye A túra, nem csak pörgős, de izgalmas thriller is. Négy barátnő útját kísérhetjük végig, akik belevetik magukat egy norvég hegyi túrába, ám egyikük sem számít arra, hogy a Blafjell-hegyen nem csak a sport szépségét, de a rettegést is megtapasztalják. A fordulatos történetben sohasem tudhatjuk, hogy ki a jó és ki a rossz, ezért jobb résen lenni. Ha kíváncsiak vagytok, tartsatok három bloggerünkkel az állomások során, és nyerjétek meg a 21. Század Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkon Norvégiába utazunk és felkeressünk pár híres hegységet és sziklaképződményt. Minden állomáson találtok egy-egy leírást, a ti feladatotok pedig az, hogy rájöjjetek, mikre gondoltunk, és a keresett neveket beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:
01.08.  KönyvParfé
01.11.  Readinspo

0 Reviews:

Post Your Review