Micimackó ​– Kincset érő barátok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Disney illusztrált mesekönyv Micimackó
Micimackó ​– Kincset érő barátok

Micimackó ​– Kincset érő barátok

2022 Disney illusztrált mesekönyv Micimackó
Rövid leírás:
Csatlakozz Róbert Gidához és barátaihoz a Százholdas Pagonyban!

Blogturné Részletek


Kiadó: Kolibri Kiadó, 2022
Műfaj: mesekönyv


Fülszöveg: Csatlakozz Róbert Gidához és barátaihoz a Százholdas Pagonyban! Vedd kezedbe az E. H. Shepard rajzait idéző meseválogatást, és olvasd el a csodás történeteket mindenki kedvenc medvéjéről, a mézimádó Micimackóról, az állandóan ugrándozó Tigrisről, a mindig borongós, farkát kereső Fülesről, valamint a legapróbb és legkedvesebb Malackáról.

 

Szeretnél egy jót kalandozni a Százholdas Pagonyban? A Kolibri Kiadó legújabb mesekönyvéből jobban megismerheted Micimackót, Malackát, Tigrist és Fülest, ráadásul az újabb feldolgozások mellett ezúttal egy, az eredeti A.A. Milne könyv hangulatát és képi világát idéző, gyönyörű kiadványon keresztül. Tarts négy bloggerünkkel, és nyerd meg a Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban a Micimackó mesék többi szereplőjét keressük. Minden állomáson elrejtettünk kiemelt betűket, melyeket a helyes sorrendbe téve egy-egy szereplő nevét kapjátok, ezeket kell a rafflecopter-doboz megfelelő helyére beírni!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review