Erin Watt: One Small Thing - Egy kis apróság - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Könyvmolyképző realista romantikus veszteségfeldolgozás Vörös Pöttyös Young Adult
Erin Watt: One Small Thing - Egy kis apróság

Erin Watt: One Small Thing - Egy kis apróság

2022 Könyvmolyképző realista romantikus veszteségfeldolgozás Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Farkas János

Műfaj:  Young adult, realista, romantikus, veszteségfeldolgozás

Terjedelem: 360 oldal

Követed a szabályokat, vagy kockára teszed mindazt, ami a legfontosabb a számodra?
Beth élete gyökeresen megváltozott a nővére halála után. Szülei a széltől is óvják, csapdában érzi magát saját otthonában, és szabadságra vágyik. Amikor kiszökik egy buliba, és megismerkedik azzal a sráccal, akiről mindenki beszél, megdöbben azon, milyen gyorsan egymásba habarodnak, és azon is, hogy milyen szerepet játszott Chase a nővére halálában. Mindketten egy tiltott szerelemre vágynak a legkevésbé, de minél több időt töltenek együtt, annál jobban elmélyülnek az érzelmeik egymás iránt.
Ám a titkuk mindent tönkretehet…


A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Erin Watt szerzőpáros új regényét: One Small Thing - Egy kis apróság címmel. A magyar rajongók végre kezükbe vehetik Beth és Chase történetét, melyben kiderül, milyen mély sebeket tép fel és micsoda lavinát indít el ennek a két fiatalnak a találkozása. Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Erin Watt idézetekkel játszunk! Minden állomáson egy klassz idézet vár rátok, fejtsétek meg melyik könyvükben szerepel, és írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review