Baár Tünde: A ​mezítlábas grófnő - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 gyermek- és ifjúsági irodalom ifjúsági Manó Könyvek új kedvencek
Baár Tünde: A ​mezítlábas grófnő

Baár Tünde: A ​mezítlábas grófnő

2022 gyermek- és ifjúsági irodalom ifjúsági Manó Könyvek új kedvencek
Rövid leírás:
A Manó Könyvek gondozásában megjelent Új kedvencek sorozat, Baár Tünde regényével bővül, mely a múlt század Zebegényébe repíti vissza olvasóit.

Blogturné Részletek



Kiadó:
 Manó Könyvek

Író:  Baár Tünde

Műfaj:   ifjúsági irodalom

Terjedelem: 248 oldal

Baár Tünde regénye a múlt század Zebegényébe repít vissza, ahol Károlyi Lászlóné Apponyi Franciska maga köré gyűjtötte a falubeli gyerekeket, és varázslatos világot teremtett, a természet kincseivel, sporttal és sok mesével. A pedagógus szerző regényében egy régi világról mesél, átmentve az értékeket a mai gyerekek számára.

 

A Manó Könyvek gondozásában megjelent Új kedvencek sorozat, Baár Tünde regényével bővül, mely a múlt század Zebegényébe repíti vissza olvasóit. Tartsatok velünk, ismerjétek meg a grófnőt, merüljünk el az általa alkotott mesevilágba és egy szerencsés nyertes a kiadónak köszönhetően ezzel a meseszép kötettel lehet gazdagabb. 

Nyereményjáték

Apponyi Franciska az 1930-as években költözött Zebegénybe, ahol maga köré gyűjtötte a falusi gyermekeket és egy varázslatos világot alkotott meg számukra, melynek a “Virágegylet Zebegényben” nevet adta. Mivel a virágok és különböző növények is fontos szerepet játszanak a történetben, így ebben a játékban rájuk koncentrálunk. Minden állomáson találtok egy rövid leírást, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy melyik virágra gondolhattunk. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review