Sarah Vaughan: Egy botrány természetrajza - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 dráma General Press krimi Sarah Vaughan thriller
Sarah Vaughan: Egy botrány természetrajza

Sarah Vaughan: Egy botrány természetrajza

2022 dráma General Press krimi Sarah Vaughan thriller
Rövid leírás:
Sarah Vaughan elgondolkodtató regénye a #metoo margójára… Az izgalmas Netflix sorozat, az Egy botrány anatómiája alapjául szolgáló könyv turnéját köve

Blogturné Részletek
Kiadó: General Press

Fordító:  Szabó István

Műfaj:   krimi, thriller, dráma

Terjedelem: 344 oldal

Vegyünk egy karizmatikus és sikeres politikust, annak vonzó és fiatal titkárnőjét meg az angol parlament alsóházának liftjét. Ennyi persze még nem elég egy botrányhoz, de ha hozzátesszük, hogy a felvonóban szexuális aktus történt, már biztosak lehetünk benne, hogy a sajtó érdeklődése sem marad el.

 

Sophie-nak még a férje hűtlenségét sem sikerült feldolgoznia, amikor egy, a házasságukra sokkal fenyegetőbb veszéllyel kell szembenéznie: Jamest az egykori szeretője nemi erőszakkal vádolja. Az asszony kétségbeesetten próbálja megvédeni a családját, szilárd meggyőződése ugyanis, hogy a férfi ártatlan. Ezzel szemben Kate, a tapasztalt ügyész biztos az államtitkár bűnösségében, és mindent megtesz azért, hogy elítéljék a vádlottat. A bizonyítás azonban nem egyszerű, hiszen a tárgyalóteremben egy két ember közötti intim kapcsolat részleteit kell tisztázniuk, amelyre a feltételezett áldozat és az elkövető más-más módon emlékszik. Vajon melyikük hazudik, illetve mond igazat?

 

Sarah Vaughan regénye feszes ritmusú bírósági és megindító családi dráma az ítéletalkotás és igazságkeresés nehézségéről egy olyan helyzetben, amikor a szereplők motivációi a messzi múltba vesznek.Sarah Vaughan elgondolkodtató regénye a #metoo margójára… Az izgalmas Netflix sorozat, az Egy botrány anatómiája alapjául szolgáló könyv turnéját követhetitek ezúttal végig, ha bloggereinkkel tartotok, s melynek végén ezúttal is egy példányt várhat rátok a kötetből, ha velünk játszotok!

Nyereményjáték

Ezúttal a játékunk során kicsit elrugaszkodunk a konkrét könyvtől és az adaptációk felé vesszük az irányt. A Netflix ugyanis a könyvmolyok megtestesült (rém?)álmát is jelenti a számos könyves feldolgozásával, éppen úgy, mint az Egy botrány természetrajza esetében. A bloggereink oldalán most egy-egy ilyen adaptációból láthattok egy-egy képet, amely alapján ki kell találnotok, hogy mely könyvről van szó, annak címét pedig be kell írnotok a Rafflecopter doboz megfelelő helyére.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review