Alice Broadway: Scar - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Alice Broadway Dream Válogatás Fantasy Maxim Kiadó Scar
Alice Broadway: Scar

Alice Broadway: Scar

2022 Alice Broadway Dream Válogatás Fantasy Maxim Kiadó Scar
Rövid leírás:
Megérkezett az Ink-trilógia befejező része, a Scar a Maxim kiadó jóvoltából!

Blogturné Részletek


Kiadó: Maxim Kiadó

Fordító:  Sárossy-Beck Anita

Műfaj: fantasy

Terjedelem: 304 oldal

Mire Featherstone-ba érkezik, Leora már nagyon sok viszontagságon ment keresztül. Rengeteg valós és hamis tényt tudott meg, és egyre növekvo zavar és félelem uralkodik el a fejében. Kénytelen megkérdőjelezni azokat az értékeket, amelyekre társadalma épül, még ha nagy árat is kell fizetnie érte, és súlyos következményekkel kell szembenéznie. A barátai vagy eltűntek, vagy börtönben ülnek, vagy épp nem azok, akiknek látszanak. Így rá hárul a feladat, hogy leleplezze a város alattomos vezetőinek gonosz tervét, égbekiáltó árulását és arcátlan hazugságait. Leora nem veszíti el az önmagába vetett hitét, és bár élete legsötétebb pillanatait éli át, mégis reményre talál.


Befejező részéhez érkezett az Ink-trilógia, Alice Broadway nagyszabású történet, melyben tetovált és csupasz bőrű emberek harcolnak a hitükért és a hagyományaikért. A sorozat lezárásában Leora ismét visszatér Saintstone városába, ám ezúttal megerősödve, egészen új tapasztalatokkal. Ha kíváncsi vagy rá, hogy bloggereink mit szóltak a könyvhöz, akkor tarts velünk a Blogturnén, és ha játszol, meg is nyerheted a Scar egy példányát!

Nyereményjáték

Az Ink-trilógiában fontos szerepet kapnak a tetoválások, melyekkel a szereplők az életük fontos pillanatait rögzítik. De vajon te mindent tudsz a tetoválásokról? Mostani játékunkban ezt derítjük ki! Minden állomáson egy állítást találhatsz ugyanis, a Rafflecopter dobozba pedig azt kell beírnod, hogy az állítás IGAZ vagy HAMIS.


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)
A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review