Marissa Meyer: Instant ​Karma - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Könyvmolyképző Kiadó romantikus Vörös Pöttyös YA Young Adult
Marissa Meyer: Instant ​Karma

Marissa Meyer: Instant ​Karma

2022 Könyvmolyképző Kiadó romantikus Vörös Pöttyös YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Szabó Krisztina

Műfaj:   ifjúsági, romantikus

Terjedelem: 544 oldal

Lecsap ​az igazság – történjen jó vagy rossz. A betegesen maximalista Prudence Barnett hajlamos gyorsan ítélkezni tengerparti városkájának lusta, faragatlan és arrogáns lakói felett. A karmikus igazságszolgáltatással kapcsolatos álmai beteljesülnek, amikor a barátaival töltött este után másnap reggel képes azonnal igazságot osztani a környezetében. Pru örömmel használja az erejét, a vandáloktól a gonosz pletykafészkekig mindenkit megbüntet. Csakhogy van valaki, akin hiába használja a képességét, mindig visszaütnek a próbálkozásai: Quint Erickson a semmirekellő párja a biológiaóráról. Quint bosszantóan jóképű és lenyűgözően nagylelkű, főleg, ha a helyi tengeri állatok megsegítésére alapított menhelyről van szó. Pru a jobb jegy reményében önkéntesnek jelentkezik a menhelyen, és jó néhány nagy igazságra rádöbben a kisvidrákkal, a természet megbolygatásával és a félreérthető romantikus jelzésekkel kapcsolatban – persze nem feltétlenül ebben a sorrendben. Újdonsült karmikus képessége nyomán világossá válik számára, milyen vékony a határvonal az erény és a hivalkodás, a nagylelkűség és az önzés… a szerelem és a gyűlölet… meg a végzet között.
 

Marissa Meyer neve leginkább a Holdbéli krónikák sorozat és a Heartless című könyv kapcsán juthat eszébe a magyar olvasóknak. Most azonban egy igazán szerethető, romantikus történettel ismerkedhetünk meg általa. Tartsatok bloggereinkkel, és ha mellétek áll a szerencse meg is nyerhetitek a könyv egy példányát. 

Nyereményjáték

A könyvben kiemelt szerepet kap az állat- és környezetvédelem, ezért a játékunk is ehhez a témához kapcsolódik. Minden állomáson találtok egy kérdést, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni a helyes választ. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review